Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε γιατί αυτό το ''μανιτάρι'' τρομοκράτησε τη Ρωσία! - ΒΙΝΤΕΟ

29.08.2016 | 15:15
Τη θέα ενός παράξενου γιγαντιαίου συννέφου που μοιάζει με μανιτάρι αντίκρυσαν έντρομοι οι κάτοικοι του Kemerovo, στην περιοχή της Δυτικής Σιβηρίας, Η εικόνες του γιγαντιαίου ‘’ μανηταριού ‘’ έκαναν το γύρο του διαδικτύου καθώς μοιάζει με το αποτέλεσμα πυρηνικής έκρηξης.

Το σπάνιο θέαμα του ΄΄μανιταριού’’ τρομοκράτησε τους κατοίκους διότι που σκέφτηκαν ότι πιθανότατα να σημειώθηκε έκρηξη σε κάποιο από τα πολλά ορυχεία με άνθρακα της ευρύτερης περιοχής.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που βρήκαν το θέαμα όμορφο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στα στο social media. 

Φωτογραφία του ''μανητάριου'' από  χρήστη του Instagram Βίντεο με τη θέα του ''μανηταριού΄΄
Φωτογραφία χρήστη του intagram με το φαινόμενο 

 

Огромное облако в виде "ядерного гриба" в Кемерово. #kemerovoinsta #кемеровоинста #kemerovo #кемерово

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Кемерово | Kemerovo (@kemerovo_insta) στιςΆλλη μια Φωτογραφία χρήστη του Instagram 
 

Чудо #облако на трассе

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantin Suraev (@k.suraev) στιςΆλλη μια απίστευτη η εικόνα του ''μανηταριού ''
Οι αρχές έσπευσαν να καθησυχάσουν τους πολίτες εξηγώντας τους ότι το σχήμα αυτό προήλθε λόγω βροχής. Κανένα ατύχημα δεν σημειώθηκε ούτε κάποια πυρκαγιά σημειώθηκε σύμφωνα με τοπικά μέσα. 


Το φυσικό φαινόμενο ήταν πολύ πιθανό ορατό σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας Kukbass του Kemerovo και στα κοντινά χωριά.

Φωτογραφία: Εδώ το μανητάρι μοιάζει περισσότερο με έκρηξη
 

Огромное облако в виде "ядерного гриба" в Кемерово. #kemerovoinsta #кемеровоинста #kemerovo #кемерово

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Кемерово | Kemerovo (@kemerovo_insta) στις'Αλλη μια όμορφη εικόνα με το φαινόμενο

 
Η θέα του ‘μανηταριού’’ μάλλον δεν είναι τόσο σπάνια . Στις 18 Ιουλίου ο φωτογράφος Jerry Fergusson φωτογράφησε το φαινόμενο ‘’microburst’’ στο Φοίνιξ της Αριζόνας. 

Τέλος, σημειώνεται ότι  η λεγόμενη Tsar Bomba («Царь-бомба»), προκάλέσε την πιο δυνατή έκρηξη που έχει γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας. Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο ΕΔΩ. 


Φωτογραφία από το twitter με το φαινόμενο ''microburst'' 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ