Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε μαχητικά MiG 29 - SU25 να προσγειώνονται σε αυτοκινητόδρομο!

07.01.2015 | 13:39

Στο βίντεο πιλότοι μαχητικών MiG 29 και SU 25 στην Λευκορωσία απογειώνονται και προσγειώνονται σε μεγάλα τμήματα αυτοκινητόδρομου. Η συγκεκριμένη τακτική χρησιμοποιείται απο μαχητικά αεροσκάφη κατα την διάρκεια πολέμου.

Ερωτήματα προκαλεί βέβαια το γεγονός που στην Λευκορωσία αποφάσισαν τώρα να διαρεύσουν ενα βίντεο μαχητικών να προσγειώνονται σε αυτοκινητόδρομο...
Λίγο μετα τα Χριστουγεννα η κυβέρνηση της Λευκορωσίας προχώρησε σε σαρωτικό ανασχηματισμό. Επιπλέον αξιζει να σημειώσουμε οτι η Λευκορωσία είναι δεμένη με τη Ρωσία καθώς αποτελεί τον πιο σημαντικό εμπορικό εταίρο της κατι που σημαίνει οτι η ρωσική οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την οικονομία της (Τι θα συμβεί αν η Ρωσία καταρρεύσει οικονομικά; ).

Επίσης την προηγούμενη βδομάδα ο Ρωσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκει Λαβρόφ ανακοινωσε οτι η Ρωσία θα αυξήσει τον αριθμό των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων της, στη αερομεταφερόμενη βάση της στη Λευκορωσία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρώσου Υπουργου Εξωτερικών έχει προγραμματισθεί η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης αεροπορικής βάσης της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας με μαχητικά τύπου Su-27 μέχρι το 2016.

Συνεπώς, η χρονική στιγμή του βίντεο μπορει να μην ειναι και τόσο τυχαία. Όπως και να χει το θέαμα απο την αρχη μεχρι το τέλος ειναι εντυπωσιακό! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ