Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε τους βομβαρδισμούς των Αμερικανών στο Ιράκ

03.10.2014 | 16:26
Ο Αμερικάνικος Στρατός κυκλοφόρησε νέα πλάνα από τέσσερις θανατηφόρες αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν αμερικανικά μαχητικά σε στόχους της εξτρεμιστικής οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος” στο Ιράκ και τη Συρία.

Στο πρώτο πλάνο ένα αυτοκίνητο όπου επιβαίνουν τζιχαντιστές μαχητές πλήττεται από βλήμα. Το δεύτερο δείχνει ένα τανκ να καταστρέφεται ολοκληρωτικά, ενώ στο τρίτο κτιριακές εγκαταστάσεις. Τέλος στο τέταρτο πλάνο επλήγη και ισοπεδώθηκε μια αποθήκη της ISIS γεμάτη οπλισμό.

Κατά τα φαινόμενα, οι τζιχαντιστές έχουν αλλάξει τακτική ώστε να αποφύγουν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε στρατηγικά σημεία.

Ποια νέα μέτρα προφύλαξης έχουν πάρει οι εξτρεμιστές:

Καταρχάς απαγορεύτηκε για οποιονδήποτε λόγο  να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για την επικοινωνία τους, καθώς μέσω αυτών είναι εύκολο για τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες να τους εντοπίσουν γεωγραφικά. Στη συνέχεια, καταργήθηκαν όλα τα μεγάλου μεγέθους στρατόπεδα και οι μαχητές του ISIL διασκορπίστηκαν σε μικρότερες παραστρατιωτικές βάσεις, ούτως ώστε τα όποια πλήγματα των εχθρών τους να μην προκαλούν σημαντικές -ποσοτικά- ζημιές.Η Centcom έχει μέχρι στιγμής-κυκλοφορήσει περισσότερα από 20 βίντεο βομβιστικών επιθέσεων εναντίον της ISIS και άλλες ένοπλες ομάδες στην Συρία και το Ιράκ. Έχει επίσης κυκλοφορήσει πλάνα επιχειρήσεων διάσωσης και βοήθειας στην περιοχή.

Επιμέλεια- Μετάφραση: OnAlert
Πηγή: Dailymail


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αυστραλία ξεκινά αεροπορικές επιδρομές στο Ιράκ

Νταβούτογλου: Η Τουρκία θα κάνει τα πάντα για να μην πέσει το Κομπάνι!

Στοιχεία περί "εξαγωγής ισλαμικής τρομοκρατίας" από τη Γερμανία! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ