Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με άρωμα Γκιουλέν το 15λεπτο τηλεφώνημα Τραμπ και Ερντογάν

16.07.2018 | 15:38
Αιφνιδίασε η τηλεφωνική επικοινωνία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Ταγίπ Ερντογάν λίγο πριν την σύνοδο του Ελσίνκι. Μια επικοινωνία που σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ κράτησε 15 λεπτά.

Η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους δυο άνδρες έγινε λίγο πριν την συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ελσίνκι. Οι δύο άνδρες μίλησαν για θέματα που προέκυψαν από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες αλλά και κυρίως για τις εξελίξεις στην Συρία. Όμως, αυτό που προβληματίζει μετά και την πολύ στενή σχέση που φάνηκε να αναπτύσσουν οι δύο άνδρες στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ είναι το σημείο που η τουρκική προεδρία αναφέρει ότι οι δυο άνδρες συζήτησαν θέματα δικαιοσύνης…

Πολλοί ήδη πιστεύουν ότι μπορεί και να ψήνεται ανταλλαγή του Αμερικανού πάστορα που κρατείται στις τουρκικές φυλακές με το νούμερο ένα εχθρό του Ερντογάν, τον Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος ζει στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και η Τουρκία ζητεί επανειλημμένα την έκδοσή του!

Και οι δύο άνδρες σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ δεσμεύθηκαν να αναπτύξουν καλύτερες διμερείς σχέσεις και να βρεθεί λύση στα εκκρεμή ζητήματα. Ο Ερντογάν ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Τραμπ για την συνάντηση με τον Πούτιν.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ