Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν απάντησαν σε ερώτηση για τα ΕΑΣ Αβραμόπουλος - Στουρνάρας

09.07.2013 | 09:29


Δεν απάντησαν στην ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή για τα ΕΑΣ ο Θοδωρής Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ,ούτε ο υπουργός Οικονομικών έδωσαν απάντηση και με αφορμή αυτό ο κ.Δρίτσας δήλωσε:

«Οφείλω να παρέμβω διότι αυτή η επίκαιρη ερώτησή μου έχει εξαιρετικά επείγοντα χαρακτήρα όχι μόνο από το γεγονός ότι μένουν επί μήνες απλήρωτοι και σε απόλυτη επισφάλεια εκατοντάδες εργαζομένων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και κανείς δεν τους δίνει απάντηση, αλλά τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα έχουν ενταχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ τα αφορά άμεσα και μάλιστα όλα τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι μάλλον υπήρχε μια σκέψη μάλλον να προηγηθούν αυτά και να ακολουθήσει η ΕΡΤ και επελέγη τελικά η ΕΡΤ να έχει την πρωτιά και τέλος απ το γεγονός ότι επιμένει η Κυβέρνηση με την ένταξη στο ΤΑΙΠΕΔ να θεωρεί τα Ελληνικά Συστήματα ως επιχείρηση που εντάσσεται σε αυτό που λέμε αγορά, απειλείται και έχει ενεργοποιηθεί διαδικασία επιβολής προστίμου που αγγίζει το 1 δις ΕΥΡΩ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Όλα αυτά είναι πάρα πολύ κρίσιμα θέματα και επείγοντος χαρακτήρα. Ο κ. Στουρνάρας όντως είναι στο EUROGROUP, δεν ξέρω εάν τον έχει ακολουθήσει και ο κ. Σταϊκούρας και ο κ. Μαυραγάνης. Απ΄την άλλη όμως υπάρχει ο κ. Αβραμόπουλος, υπάρχει η κ. Γεννηματά, η Κυβέρνηση είναι ενιαία, θα έπρεπε να είναι εδώ ένας εκ των πέντε Υπουργών να απαντήσουν. Όταν ερωτάται το Υπουργείο Οικονομικών απαντούν στους εργαζόμενους πηγαίνετε στο Υπουργείο Άμυνας και τανάπαλιν. Όλοι ρίχνουν το μπαλάκι. Θέλουν να κρατήσουν μια μυστικότητα σε διαδικασίες που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κρατούν μυστικά. Εν πάσει περιπτώσει πρέπει η κυβέρνηση να δώσει αμέσως απάντηση, δημόσια και καθαρή.» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμυντική βιομηχανία: αναδιάρθρωση πριν το κλείσιμο!

Κρανιδιώτης κατά "τζιτζιφιόγκων συμβουλων" που θέλουν κλείσιμο της αμυντικής βιομηχανίας

Εκβιασμός του υπουργείου Οικονομικών με στόχο να κλείσουν τα ΕΑΣ

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ