Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Δεν έχω καμία σχέση με το νέο μισθολόγιο",υποστηρίζει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος

25.08.2014 | 14:14
Καμία εμπλοκή με το σχεδιασμό του νέου μισθολογίου δεν δέχεται ότι έχει το ΓΕΕΘΑ. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert, επισήμανε σε συνεργάτες του ότι “όσα μου αποδίδουν για το νέο μισθολόγιο δεν ευσταθούν” και υποστήριξε ότι αυτό σχεδιάζεται αποκλειστικά και μόνο από το ΥΠΕΘΑ και την Γενική Διεύθυνση Οικονομικού.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν μάλιστα ότι εξέφρασε την ευχή το νέο μισθολογιο να έχει ως βάση του τους μισθούς των στρατιωτικών τον Ιούλιο του 2012, όπως προβλέπει η απόφαση του ΣτΕ.

Το ερώτημα είναι εύλογο: Δεν έχει ερωτηθεί το ΓΕΕΘΑ για το υπό σχεδιασμό μισθολόγιο; Και επίσης δεν θα ήταν πιο ορθό ο Α/ΓΕΕΘΑ ,ο στρατιωτικός ηγέτης των ΕΔ να εκφράσει δημόσια τις απόψεις του για να γνωρίζουν τα στελέχη και το προσωπικό την άποψή του;

Όπως και να ΄χει ,όποιος κι αν έχει την ευθύνη του νέου μισθολογίου το βέβαιο είναι ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι η νέα πραγματικότητα που θα κληθούν τα στελέχη να διαχειριστούν.

Διαβάστε ακόμη:


Διοικητές δίνουν 6 ευρώ (!) σε αξιωματικούς για να αγοράσουν τα "προβλεπόμενα" για τη στολή!Α/ΓΕΕΘΑ βρέθηκε, υπουργός "αναζητείται", νέο μισθολόγιο "κλείδωσε" - Το "φθινόπωρο" των ΕΔΥπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσων στις Ένοπλες Δυνάμεις - Τι θα ερευνά

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ