Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Δεν έχουμε λεφτά ούτε για το ενοίκιο"! Κραυγή στρατιωτικού από τα σύνορα!

31.01.2013 | 10:01
Επιστολή απόγνωσης από ένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, περιγράφει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι στρατιωτικοί: “αυτό το μήνα δεν πληρώσαμε ενοίκιο. Για τον άλλο θα δούμε”! Ο στρατιωτικός υπηρετεί σε ακριτική μονάδα.

Η επιστολή του στρατιωτικού έφθασε στον ΣΥΣΜΕΔ και σ΄ αυτή αναφέρει :

«Αγαπητοί συνάδελφοι.

Το έτος έκλεισε εδώ κι ένα μήνα. Πληρωθήκαμε και για το μήνα Φεβρουάριο. Πόσο ακόμα όμως θα περιμένουμε τα χρήματα των παραμεθορίου και εκτός έδρας; Τον προηγούμενο μήνα η τράπεζα είχε κατά 200 ευρώ λιγότερα. Χωρίς καμία καθυστέρηση.

Έκαναν τις κρατήσεις που έπρεπε. Σήμερα 26 Ιαν 13 δεν έχουμε πάρει παραμεθορίου και εκτός έδρας για το μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Απλά μας έδωσαν 29 ευρώ για τον μήνα Νοέμβριο (εκτός έδρας). Γιατί δόθηκαν στο ΓΕΣ και εγώ που υπηρετώ στην παραμεθόριο δεν έχω πάρει τίποτα; Όλοι οι συνάδερφοι σκεφτόμαστε πώς θα πληρώσουμε τα ενοίκιά μας. Δεν βγαίνουμε με 800 ευρώ.

Φίλη μου δασκάλα πληρώνεται κανονικά τα παραμεθορίου της κάθε μήνα. Άρα το πρόβλημα είναι στο Στρατό. Θα παρακαλούσα τους ιθύνοντες, αφού ζητάνε να είμαστε σωστοί, όπως θα πρέπει να είμαστε άλλωστε, να βγουν και να μας πουν πότε θα πάρουμε τα χρήματα που μας οφείλονται. Ας ασχοληθούν με κάτι ουσιώδες. Εκπέμπουμε S.O.S. Αυτό το μήνα δεν θα πληρώσουμε ενοίκια. Τον άλλο θα δούμε. Σας ευχαριστούμε».

Κάποια απάντηση από την ηγεσία υπάρχει στην καθ΄ όλα λογική επιστολή του στρατιωτικού; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόστος θητείας: η συγκλονιστική περιγραφή ενός πρόσφατα απολυμένου

Μετά τη τσέπη των στρατιωτικών,βάζουν χέρι και στη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων

ΜΤΣ και ΒΟΕΑ: Ένας αξιωματικός του ΠΝ επισημαίνει αδικία!


 

ΣΧΟΛΙΑ