Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης είχε απαντήσει στον Δένδια, μέσω ...Κασιδιάρη

22.01.2013 | 16:25

Ο Νίκος Δένδιας προκάλεσε μεγάλη θύελλα με τις δηλώσεις του κατά της Δικαιοσύνης, την οποία οι κυβερνήσεις πάντα την θέλουν να λειτουργεί αλά καρτ!

Την καλύτερη απάντηση τους την είχε δώσει σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να έχει προκύψει θέμα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Καραγκούνης που είχε αναλάβει να απαντήσει σε ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη, στις 14 Δεκεμβρίου.

Η ερώτηση αφορούσε απόδραση Αφγανού και όπως σημειώνει το bloko.gr ο υφυπουργός Δικαιοσύνης είχε πει:

«Στις δυτικές δημοκρατίες, αντίθετα με τα κράτη του ναζιστικού απολυταρχισμού, που ενδεχομένως να συγκινούν κάποιους από εσάς, η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη από το κράτος. Θα γνωρίζετε, βέβαια, ότι επί Χίτλερ, πριν αρχίσουν οι δίκες κάτω από το πορτρέτο του Φύρερ, οι δικαστές έκαναν κομματικό χαιρετισμό, όπως κάνετε εσείς στις εκδηλώσεις σας και κατόπιν έβγαζαν αποφάσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργού Δικαιοσύνης. Στην Ελλάδα έχουμε ένα άλλο σύστημα. Αν οι δικαστές κρίνουν ότι πρέπει να αποφυλακιστεί, εσφαλμένως πιθανότατα, δεν θέλουν κομματικούς κομισάριους να τους πουν τι θα κάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγκούνης.

«Στην Ελλάδα δεν έχουμε πρόβλημα επίορκων δικαστών, αλλά έχουμε πρόβλημα πολιτικών που αμφισβητούν την ίδια τη δημοκρατία. Και σε αυτή την περιγραφή να αναγνωρίσετε κάποιους από εσάς, ευτυχώς όχι όλους, που θεωρούν ότι το ελληνικό σύνταγμα τους επιτρέπει να παραμονεύουν έξω από θέατρα, να αναποδογυρίζουν πάγκους και να ξυλοκοπούν περαστικούς», αντέτεινε ο κ. Καραγκούνης.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ