Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δένδιας προς Αρχηγούς στην ΣΔΑΜ: "Έχετε το νου σας" - Τι ανησυχεί την Αθήνα

16.12.2014 | 12:01
Σε διαρκή συναγερμό θέλει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας . Κι αυτό φάνηκε από την επίσκεψή του στην ΣΔΑΜ ,μαζί με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ . “Το νου σας” ακούστηκε να λέει ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας ,περπατώντας στους διαδρόμους του στρατηγείου έχοντας δίπλα του Κωσταράκο και Αποστολάκη.

Ποιο σενάριο ανησυχεί την Αθήνα εν μέσω σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης και ρευστότητας; Η προσπάθεια να εκμεταλλευθεί η Άγκυρα την εσωτερική μας άγρια πολιτική αντιπαλότητα δεν είναι ένα σενάριο “φαντασίας” . Επιπλέον δεν μπορεί να ενταχθεί και στα σενάρια “καταστροφολογίας” που έχουν φέρει στ΄ άκρα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι κάτι που πιθανότατα μπορεί να αντιμετωπίσουμε και σίγουρα θα πρέπει να μείνει έξω από κάθε είδους αντιπαράθεση.

Τέλος του μήνα η navtex που είχε εκδώσει η Άγκυρα και με βάση την οποία η Τουρκία είχε στείλει το Barbaros και τα πολεμικά της πλοία στην ΑΟΖ της Κύπρου . Και το ερώτημα είναι που θα πάει το Barbaros. Θα επιστρέψει στην βάση του ή θα “κάνει στάση” κάπου αλλού στην ανατολική Μεσόγειο . Και όλων το μυαλό πηγαίνει βέβαια στην περιοχή πέριξ του Καστελόριζου.

Υπάρχει πληροφορία συγκεκριμένη; Όχι κάτι συγκεκριμένο. Αλλά επικρατεί η λογική να “φυλάξουμε τα ρούχα μας”.

Έχουν ληφθεί μέτρα; Ναι αλλά δεν είναι ούτε προς δημοσίευση ,ούτε προς συζήτηση. Υπάρχει σχέδιο ,έχει ήδη μπει σε εφαρμογή και είναι αποτελεσματικό.


Διαβάστε ακόμη:

Τουρκική "παγίδα" τα "περαστικά" στον Κύπριο Πρόεδρο! Τι είχαν σχεδιάσειΟ Πρόεδρος οι κάλπες και οι "εθνικοί κίνδυνοι" που μπορεί ν΄ αλλάξουν ψήφους βουλευτών
Ελληνοτουρκικά: "Η "μπίζνα μπίζνα" και οι διεκδικήσεις πάντα στο τραπέζι από την Άγκυρα
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ