Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δέσμευση Μητσοτάκη σε απόστρατους για εξόφληση των αναδρομικών

25.01.2018 | 17:09
Τη δέσμευση του ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατάις θα εξοφλήσει τα αναδρομικά που προβλέπονται από την απόφαση του ΣτΕ, έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στους εκπροσώπους των ενώσεων αποστράτων Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας και Σωμάτων Ασφαλείας, με τους οποίους συνάντηθηκε. 

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αθέτηση των υποσχέσεων της προς τους απόστρατους, ενώ χρησιμοποιώντα ιδιαιτέρως θερμά λόγια, χαρακτήρισε τις 'Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας. Επιπλέον ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την βούληση του για διαρκή επικοινωνία.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι η ακόλουθη:
 
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποτελούν έναν σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας και της Πατρίδας μας. Στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας, να ακούμε την άποψή σας και να συζητούμε όλα τα ζητήματα που σας αφορούν.

Γνωρίζω ότι η Κυβέρνηση, σας ενέπαιξε και έδωσε και σε εσάς υποσχέσεις τις οποίες δεν τήρησε. Δεσμεύομαι για κάτι πολύ συγκεκριμένο σε σχέση με το ζήτημα των αναδρομικών που απολύτως δικαιολογημένα σας απασχολεί: Η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα φροντίσει ώστε να επιστραφεί το 50% των χρημάτων που σας οφείλει το Κράτος. Όπως γνωρίζετε, δεν ανήκω στην κατηγορία των πολιτικών που δίνει αφειδώς υποσχέσεις, αλλά αυτά για τα οποία δεσμεύομαι σκοπεύω να τα τηρήσω στο ακέραιο». 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ