Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Δεύτερο περιστατικό δηλητηρίασης θερίζει τουρκική Ταξιαρχία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

20.06.2017 | 09:52
Τούρκοι στρατιώτες που υπηρετούν στην Μανίσα μετά το βραδινό φαγητό μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με δηλητηρίαση. Οι στρατιώτες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης και για την ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει την τροφοδοσία τους. Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό δηλητηρίασης που σημειώνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες, αφού μέσα στο Μάη η ίδια Ταξιαρχία μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο επίσης λόγω παρόμοιας εντερικής λοίμωξης. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης της 1ης Ταξιαρχίας στο στρατόπεδο ΣΧ Αριφ Σεϊχούν, ασθένησαν μετά από το φαγητό εκατοντάδες στρατιώτες. Σημειώνεται ότι νόσησαν πάνω από 590 άτομα. Κάποιοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε νοσοκομεία , ενώ οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του στρατοπέδου σύμφωνα με τη dailysabah.com

Η βουλευτής Μανίσας του CHP Τουρ Γιλντίζ Μπιτσέρ όταν πληροφορήθηκε για το περιστατικό, μετέβη στο νοσοκομείο όπου και συνομίλησε με στρατιώτες και ανέβασε το σχετικό βίντεο στο τwitter. Στο βίντεο οι στρατιώτες παραπονιούνται πως οι αξιωματικοί τους κακοποιούν, τους φέρονται γενικά άσχημα και φυσικά εκφράζουν παράπονα για τα περιστατικά δηλητηρίασης.

Το βίντεο που ανήρτησε η βουλευτής στα Social media. 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ