Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

65% των Αυστριακών κατά νέας βοήθειας στην Ελλάδα!

03.09.2012 | 11:33
  «Οι Αυστριακοί είναι στο τέλος της υπομονής τους με την Ελλάδα», υποστηρίζει στο σημερινό της φύλλο η αυστριακή λαϊκίστικη εφημερίδα «Χόιτε», δημοσιεύοντας αποτελέσματα δημοσκόπησης, σύμφωνα με τα οποία δύο στους τρεις Αυστριακούς (το 65%) τάσσονται κατά της παροχής νέας βοήθειας προς την Ελλάδα. Συνεχίζοντας, το δημοσίευμα αναφέρει πως ούτε το ένα τρίτο των Αυστριακών δεν υποστηρίζει επιπλέον βοήθεια για την Ελλάδα και οι γυναίκες εμφανίζονται πιο «σκληρές», καθώς σε αυτές το ποσοστό που τοποθετείται αρνητικά φτάνει στο 72%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών είναι στο 58%.

Η λαϊκίστικη εφημερίδα «Χόιτε», που διανέμεται δωρεάν και συνδέεται άμεσα με την μεγαλύτερης κυκλοφορίας -και επίσης διαβόητη για τον λαϊκισμό της- αυστριακή εφημερίδα «Κρόνεν Τσάιτουνγκ» (μέση ημερήσια κυκλοφορία, ένα εκατομμύριο φύλλα), δεν αφήνει ευκαιρία να μην καταφερθεί κατά της Ελλάδας.

Τα αρνητικά για την Ελλάδα πρωτοσέλιδά της, γίνονται άμεσα βορά για τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, όπως συνέβη σήμερα και με αυτήν τη δημοσκόπηση.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούλιο, η «Χόιτε» είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο με σειρά πρωτοσέλιδων, που έφεραν το ελληνικό νησί Ικαρία να θέλει την απόσχισή του από την Ελλάδα και την προσχώρησή του στην Αυστρία.

ΦΩΤΟ - heute.at

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δήμαρχος Ικαρίας "πήρε στο ψιλό" τους Τούρκους!
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ