Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διάκριση για Έλληνα επιχειρηματία - Στην δεκάδα των καλύτερων ευρωπαίων

05.06.2014 | 00:06
Διάκριση για τον  Πάνο Ξενοκώστα, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΝΕΧ, ο οποίος ήταν στην τελική 10άδα των  Καλύτερων Ευρωπαίων Επιχειρηματιών , στην τελετή απονομής των European Business Awards,  η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Westin Astir Palace Resort. Τα European Business Awards αποτελούν το μεγαλύτερο και σημαντικότερο διαγωνισμό επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πραγματοποιούνται  για 8η συνεχή χρονιά επιβραβεύοντας την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, χαιρέτισε την εκδήλωση και συνεχάρη και προσωπικά τον κ. Πάνο Ξενοκώστα για τη μεγάλη επιτυχία του.
 
Ο κ. Ξενοκώστας παρέλαβε το μετάλλιο του  από τον κ. Adrian Tripp, CEO των European Business Awards & την κα Jean Stephens, CEO της RSM International και δήλωσε ότι αυτή η μεγάλη τιμή και διάκριση “μπολιάζει” την εταιρία και τον ίδιο προσωπικά μόνο με την ευθύνη για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.


Διαβάστε ακόμη:

Ο Βαρβιτσιώτης βρήκε εκρηκτικά και όπλα! Τα νέα "όπλα" του ΛιμενικούΤο Αιγαίο μπορεί να "βγάλει" χρήμα! Ποια επένδυση υπόσχεται 50 εκατομμύρια δολάρια


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ