Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Περίεργο περιστατικό: Συνελήφθησαν Γερμανοί στην απαγορευμένη ζώνη στο Σουφλί

09.03.2018 | 21:35
Ακόμη ένα περίεργο περιστατικό ερευνούν οι αρχές στον ΈΒρο. Όπως επιβεβαίωσαν πριν από λίγο καλά ενημερωμένες στρατιωιτκές πηγές, συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Συνοριοφυλακής Ισαακίου, ένας άνδρας και μια γυναίκα γερμανικής καταγωγής που είχαν εισέλθει στην απαγορευμένη ζώνη, στο χωριό Πραγγί. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στις αρχές, βρέθηκαν στην περιοχή για ρεπορτάζ που αφορούσε στην παράνομη μετανάστευση χωρίς όμως να διαθέτουν τη σχετική άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή που απαιτείται ειδική άδεια από την XVI Μεραρχία Πεζικού και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη τους και την προσαγωγή στο Α.Τ Διδυμοτείχου. Εκεί ισχυρίστηκαν ότι στο γερμανικό κανάλι ARD και βρέθηκαν στον Έβρο κάνοντας ρεπορτάζ για τους Τούρκους που επιστρέφουν από τη Γερμανία στην πατρίδα τους κρυφά μέσω του ποταμού Έβρου.

Οι δυο δημοσιογράφοι κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Ορεστιάδας που θα αποφασίσει για την τύχη τους, ενώ υπάρχει ήδη κινητοποίηση τόσο του καναλιού που εργάζονται όσο και της Γερμανικής πρεσβείας, με τηλεφωνήματα στις τοπικές αρχές προκειμένου να ενημερωθούν για το αδίκημα που υπέπεσαν οι συμπατριώτες τους και ποιά ακριβώς είναι η κατηγορία.

Πηγή: evros-news
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ