Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διεξαγωγή Ημερίδων με Θέμα «Πρόληψη, μια Ενσυνείδητη Πράξη» - ΦΩΤΟ

02.08.2018 | 21:15
Στο πλαίσιο του Έτους Μέριμνας για το Προσωπικό, η 96η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής και η Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Εταιρεία ΑΚΟΣ, πραγματοποίησαν στη Χίο από 27 έως 29 Ιουλίου 2018, τρεις επιστημονικές ημερίδες με θέμα «Πρόληψη, μια Ενσυνείδητη Πράξη».

Δείτε την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Η 96η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (96 ΑΔΤΕ-«ΧΙΟΣ»), και η Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Εταιρεία ΑΚΟΣ, πραγματοποίησαν στη νήσο Χίο από 27 έως 29 Ιουλίου 2018, τρεις επιστημονικές ημερίδες με θέμα «Πρόληψη, μια Ενσυνείδητη Πράξη», για την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης στον καρκίνο.

Οι δράσεις αυτές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, εντάσσονται στο πλαίσιο του Έτους Μέριμνας για το Προσωπικό και αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση του.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Την ημερίδα παρακολούθησαν τόσο στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, όσο και πολίτες.Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή επιστημονικού πολιτικού προωπικού.Οι εισηγήσεις ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες για όσους είχαν την τύχη να τις παρακολουθήσουν.Μεγαλύτεροι σε ηλικία, αλλά και νέοι επιστήμονες ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για πλήθος θεμάτων.

Οι επιστήμονες προσέφεραν χρήσιμες πληροφορίες στους παρευρισκόμενους.

Αρκετοί επιστήμονες συμμετείχαν στην ημερίδα.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ