Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

“Διεθνείς Αγώνες Στρατού 2017” ξεκινούν στη Ρωσία με το δίαθλο των τανκς - Liνe

29.07.2017 | 16:01
Οι “Διεθνείς Αγώνες Στρατού 2017" (International Army Games 2017) “ανοίγουν αυλαία” στην περιοχή Alabino στην Μόσχας με το δίαθλο των τανκς.

Ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας παρέστη στους αγώνες σύμφωνα με το TASS. Ο Υπουργός Άμυνας επισήμανε τα εξής: 

«Κάθε χρόνο,  οι  Αγώνες προσελκύουν  ολοένα και περισσότερo ενδιαφέρον τόσο από την ίδια την χώρα όσο από το εξωτερικό», είπε. "Μπορούμε να θυμηθούμε πως ξεκίνησαν όλα. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησαν πρώτη φορά και αυτή τη φορά περισσότεροι από 3.500 συνεργάτες από 28 χώρες κάνουν επίδειξη των δεξιοτήτων τους". 

Στη σημερινή τελετή έναρξης οι τυχεροί θεατές που βρίσκονται εκεί μπορούν να δουν από κοντά εκτός από το διάθλο, τεθωρακισμένα οχήματα, τανκς και επιθετικά ελικόπτερα που βρίσκονται εκεί για επίδειξη. Ένα δίαθλο ιππασίας είναι επίσης προγραμματισμένο αναφέρει το RT. 

Οι  στρατιωτικοί αγώνες για το 2017, διεξάγονται σε 22 στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, η Λευκορωσία, το Καζακστάν και η Κίνα αλλά και η χώρας μας, από τις 29 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου, όπου ομάδες από 28 χώρες θα παρουσιάσουν τις στρατιωτικές τους ικανότητες.

Σημειώνεται ότι στους αγώνες συμμετέχει και η Ελλάδα, με έναν ελεύθερο σκοπευτή σύμφωνα με το επίσημο site των αγώνων. 

Όσοι δεν είμαστε κοντά μπορούμε να έχουμε τουλάχιστον μια εικόνα από τους Διεθνείς Αγώνες Στρατού live όπως την μεταδίδει το ρωσικό RT στον παρακάτω σύνδεσμο.


 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ