Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίκη στρατιωτικών: Κάνουμε αγώνα για να κρατηθούν στο Προξενείο, λεει το ΥΠΕΘΑ

05.03.2018 | 13:01
Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για την δημοσιοποίηση της απόφασης του δικαστηρίου της Ανδριανούπολης θα κρίνει την τύχη των δυο στρατιωτικών υψηλόβαθμη πηγή.

Το υπουργείο Εθνικης Άμυνας τόνιζε οτι οι ελληνικές προσπάθειες επικεντρώνονται αυτη την ώρα στο να μην παραταθεί η κράτηση τους στις κλειστές φυλακές της Ανδριανούπολης αλλά να συνεχιστεί στο Ελληνικό Προξενείο.
"Αυτον τον αγώνα κάνουνε" έλεγε χαρακτηριστικά η υψηλόβαθμη πηγή ενημέρωσης και αυτη η αποστροφή της ενισχύει τα σενάρια που θέλουν να αναβάλεται η διαδιακασία.

Ωστόσο πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε και η πρώτη συνάντηση που είχαν οι δύο στρατιωτικοί με τις οικογένειες τους. Οι δύο στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κουκλατζής επικοινώνησαν με τις οικογένειες τους και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους για περίπου μια ώρα στις φυλακές της Ανδριανούπολης. Οι γονείς ζήτησαν και έλαβαν άδεια για να επισκεφτούν τους γιους τους για πρώτη φορά από την περασμένη Πέμπτη οπότε και συνελήφθησαν στα σύνορα κοντά στις Καστανιές.

Οι οικογένειες των δυο στρατιωτικών βρίσκονται στην Αδριανούπολη και τους συμπαραστέκονται ενώ οι ελληνικές προξενικές αρχές παρέχουν όλη τη νομική εκπροσώπηση.

Διαβάστε: Δίκη Ελλήνων στρατιωτικών: Υποβλήθηκε το αίτημα αποφυλάκισης - Οι γονείς είδαν τα παιδιά τους

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ