Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΑΡ κατά Δένδια για την ΕΥΠ

21.11.2012 | 16:50
Και η ''Δημοκρατική Αριστερά'' (ΔΗΜΑΡ) μπήκε στον πόλεμο κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τις μαζικές διώξεις αστυνομικών στην ΕΥΠ και την κομματοκρατία που επιβάλει η ΝΔ.Είχε προηγηθεί με σληρή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ.
 Συγκεκριμένα ο Τομέας Σωμάτων Ασφαλείας της ΔΗΜΑΡ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
''Η Δημοκρατική Αριστερά από την πρώτη στιγμή που συγκροτήθηκε η παρούσα κυβέρνηση προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της να συμβάλει στη διασφαλίσει της νομιμότητας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.
Στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, όμως, διαπιστώθηκαν και μάλιστα σε καίριες Επιχειρησιακές Υπηρεσίες, σε Υπηρεσίες αρμόδιες για την πάταξη της διαφθοράς, αλλά και σε Υπηρεσίες μείζονος εθνικής σημασίας, “διωγμοί” οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως προσφάτως στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, έλαβαν μαζικό χαρακτήρα.
Ελπίζουμε τα γεγονότα αυτά να μην καταδεικνύουν έλλειψη βούλησης για ν’ αφήσει πίσω το πολιτικό σύστημα την πελατειακή λογική και την κομματοκρατία. Πρέπει η χώρα μας να γυρίσει σελίδα και να βαδίσει στο αύριο, επιδιώκοντας την αξιοκρατία και την απρόσκοπτη συνέχεια της Διοίκησης με όρους διαφάνειας''.
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ