Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημοσκόπηση θρίαμβος για τις ΕΔ κόλαφος για όσους πήγαν να παίξουν με την φήμη τους

10.11.2014 | 23:18
Ποιον θεσμό εμπιστεύονται με διαφορά οι πολίτες; Τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σε δημοσκόπηση της public issue που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών ο Στρατός είναι μακράν πρώτος με 80% θετικές γνώμες των πολιτών σ΄ ότι έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς.

Ακολουθεί η Αστυνομία με 70%. Τα κόμματα τελευταία με 11%!

Η εκτίμηση των πολιτών για τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια. Και το ποσοστό αποδοχής τους και επιβράβευσής τους διαρκώς αυξανόταν για να τις φέρει πρώτες .

Η σημασία των αποτελεσμάτων της έρευνας είναι τεράστια. Ο Στρατός δεν ήταν ποτέ ευχάριστος για τους πολίτες. Κάποιοι είχαν δυσάρεστες εμπειρίες. Η ιστορία μας τον έφερε σε κάποιες περιπτώσεις απέναντι από το λαϊκό αίσθημα.

Όλα αυτά ξεπεράστηκαν και οι Ένοπλες Δυνάμεις κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Γι΄ αυτό και ήταν απαράδεκτο,επικίνδυνο και καταδικαστέο το γεγονός ότι κάποιοι πρόθυμα έσπευσαν να τις “προσφέρουν” για επιχειρήσεις εκτός ορίων αποστολής τους . Τα όσα ο ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης είχε πει στην συνέντευξή του στο Onalert.gr έχουν μείνει δημοσίως αναπάντητα. Οι τρεις περιπτώσεις που προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ζητήθηκε για μέτρα “φρούρησης-τάξης” μας είναι γνωστές. Και κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντηθεί ποιοι ,γιατί και από ποιον ζήτησαν να γυρίσουν οι ΕΔ πολλά χρόνια πίσω.

Οι πίνακες της έρευνας προς απάντηση όσων επιχείρησαν να ρισκάρουν τη φήμη των ΕΔ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ