Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού στον περιφερειάρχη Κρήτης - Τι συμβαίνει

23.03.2017 | 15:12
 Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό πραγματοποίησε σήμερα ο νέος διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού, με έδρα στα Χανιά, Γρηγόρης Κοκολάκης. Στη συνάντηση, στη Περιφέρεια, ο περιφερειάρχης και ο νέος διοικητής συζήτησαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία Αυτοδιοίκησης και Στρατού, ενώ ο Σταύρος Αρναουτάκης ευχήθηκε στο Ταξίαρχο καλή επιτυχία στα καθήκοντα του.

Ο νέος διοικητής ευχαριστώντας τον περιφερειάρχη ανέφερε ότι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατεύσιμοι στηρίζουν την Αυτοδιοίκηση και υπηρετούν τους πολίτες της Κρήτης. Ακολούθως ο κ. Κοκολάκης, στο πλαίσιο ανάληψης των νέων του καθηκόντων, επισκέφθηκε στο γραφείο του τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Ακόμη ο νέος διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό στη Λότζια. Στη συζήτηση που ακολούθησε ο δήμαρχος ευχήθηκε στον Ταξίαρχο καλή επιτυχία στα καθήκοντά του ενώ τέθηκαν και ζητήματα συνεργασίας του Δήμου με τον στρατό εκεί που αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης, οι δυο άνδρες αναφέρθηκαν στο καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στην αυτοδιοίκηση και τις υπηρεσίες του στρατού, γεγονός που όπως τόνισαν αποβαίνει προς όφελος των δημοτών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ