Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Δολοφόνε παραιτήσου"! Ο κυνικός Ερντογάν γιουχάρεται - ΒΙΝΤΕΟ

14.05.2014 | 18:43
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες το πλήθος φωνάζει στον Ερντογάν “παραιτήσου”. Κι αυτό κάνει ότι μπορεί για να δείξει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Όπως έγραψε το Onalert στο ορυχείο που χάθηκαν εκατοντάδες εργάτες ίσως να θαφτεί και το πολιτικό μέλλον της κυβέρνησης Ερντογάν.


Την... αναισθησία του έδειξε για ακόμα μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έκανε το... καθήκον του ως πρωθυπουργός και πήγε στο ανθρακωρυχείο της Σομά, όπου συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης 120 εγκλωβισμένων εργαζομένων, ενώ οι νεκροί έφτασαν τους 238.

Οι εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι των θυμάτων έδειξαν από την πρώτη στιγμή στον Ερντογάν ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτος στη Σομά, καθώς είχαν αποκλείσει το αυτοκίνητο που τον μετέφερε και το κλωτσούσαν. Λίγα λεπτά μετά, άρχισαν τα γιουχαϊσματα και οι φωνές. "Δολοφόνε παραιτήσου!", ούρλιαζαν άνθρωποι οργισμένοι, πονεμένοι, που έκλαιγαν για τα αγαπημένα πρόσωπα που έχασαν.
Και τότε ο Τούρκος πρωθυπουργός κάνει την απίστευτη δήλωση, σαν να πήγαινε... γυρεύοντας για να εξοργίσει ακόμα περισσότερο το πλήθος! "Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ανθρακωρυχεία, είναι φυσιολογικό", είπε με θρασύτητα, όπως άλλωστε είχε κάνει και το 2010 σε ανάλογη τραγωδία, λέγοντας: "Αυτή είναι η μοίρα των ανθρακωρύχων".

Αμέσως μετά, έκανε μια ιστορική αναδρομή στις εκρήξεις που έγιναν σε ανθρακωρυχεία από τον 19ο αιώνα, ενώ τόνισε στη συνέχεια ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση λάμβανε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζομένους.  


Διαβάστε ακόμη:"Ταφόπλακα" του Ερντογάν οι εκατοντάδες νεκροί ανθρακωρύχοι στην Μαγνησία της ΤουρκίαςΤριήμερο εθνικό πένθος στην Τουρκία μετά την τραγωδία στο ανθρακωρυχείο 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ