Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δραγασάκης: «Φραστική» κι όχι ουσιαστική διαφοροποίηση Καμμένου - Κουβέλη

14.03.2018 | 17:19
«Φραστική» και όχι ουσιαστική διαφοροποίηση, χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, τη διάσταση απόψεων που καταγράφηκε ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο περί «ομήρων» της Άκγυρας και τον αναπληρωτή υπουργό Φώτη Κουβέλη που μίλησε για «υπερτροφικό λόγο», για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Ο κ. Δραγασάκης επιχείρησε εμφανώς να υποβαθμίζει το χάσμα που σχολιάστηκε έντονα ότι χωρίζει τους δύο συνεργάτες στο Υπουργείο Άμυνας και ταυτόχρονα να αποκρούσει τα ομαδικά πυρά της αντιπολίτευσης, που ασκούσαν από το πρωί στην Ολομέλεια κριτική περί κυβερνητικής «διγλωσσίας» που δεν συμβάλλει στην επιστροφή των δύο στρατιωτικών της χώρας μας.

«Θα ήταν ανεύθυνο να μιλάει κανείς χωρίς πλήρη γνώση των δεδομένων. Ξέρω ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα με απόλυτη σοβαρότητα. Κι εσείς πήρατε μία φραστική διαφοροποίηση και της δώσατε ένα ευρύτερο πολιτικό νόημα που δεν υπάρχει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Δραγασάκης κατά την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στη Βουλή με την παράλληλη ιδιότητα του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ