Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύναμη Δέλτα υπό κατάργηση αλλά σε επιφυλακή!

26.10.2015 | 22:10
Από τη μία ανακοινώνουν τη διάλυση της δύναμης ΔΕΛΤΑ στην αστυνομία και από την άλλη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ολάντ στην Αθήνα την είχαν σε ετοιμότητα.

Γραφει το bloko.gr που ασχολείται με τα θέματα της αστυνομίας:


“Είτε ο Τόσκας μας δουλεύει ψιλό γαζί, υιοθετώντας την διορατική πολιτική του βλέποντας και κάνοντας δια των ανεμώλιων επών των έπεων πτερόεντων, είτε η
ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αδυνατεί να κατανοήσει τον οραματικό λόγο του πολιτικού προϊστάμενου της, κάνοντας αλά καρτ διαχείριση της δύναμης ΔΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στη διάρκεια του προηγούμενου διήμερου που πάρθηκαν τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας για την υποδοχή του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατία Φρανσουά Ολάντ, όλοι οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΕΛΤΑ που ούτως ή άλλως ήταν σε καθεστώς επιφυλακής, είχαν λάβει εντολή και οδηγίες να έχουν μαζί τους αδιάβροχα αντιανεμικά και να είναι σε ετοιμότητα ώστε να παρέμβουν στην περίπτωση που οι περιστάσεις απαιτούσαν την παρουσία τους.

Και το ερώτημα του ανυποψίαστου αδαούς περί των συνθηκών χρήσης μιας αστυνομικής μονάδας θα παραμείνει σε επίπεδο απορίας ψάλτου. Βηξ…” 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ