Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

" Δυναμίτης" στο ΥΕΘΑ - Ποιοι " βγάζουν στη σέντρα " τον Παναγιωτόπουλο με " Αρετή και Τόλμη "

25.05.2013 | 08:33
Επίθεση κατά μέτωπο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο για την “επικοινωνιακή πολιτική” που ασκεί ,μέσω της “αρχαιότερης” τηλεοπτικής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης “Με Αρετή και Τόλμη” και όχι μόνο.

Η επίθεση γίνεται μέσω της εφημερίδας Παραπολιτικά , η οποία αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα για το θέμα.

Αρχικά αναφέρει ότι η εκπομπή που κοστίζει 180.000 ευρώ το χρόνο έχει μετατραπεί σε εκπομπή προσωπικής προβολής του ΥΕΘΑ ,αντί για εκπομπή “προώθησης” των Ενόπλων Δυνάμεων και των δραστηριοτήτων τους. Η εκπομπή άλλαξε “ρότα” με την έλευση του κ.Παναγιωτόπουλου στο ΥΕΘΑ και όπως σημειώνει το ρεπορτάζ ευθύνες γι΄ αυτό έχουν και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι ασχολούνται με την παραγωγή της.

Το ρεπορτάζ γίνεται ακόμη επιθετικότερο στη συνέχεια αφού αναφέρει τηλεφωνικές επικοινωνίες του κ.Παναγιωτόπουλου με εκδότες στις οποίες έχει ζητήσει -κατά την εφημερίδα- η απόλυση συντάκτη για ρεπορταζ που δεν άρεσε στον ΥΕΘΑ.

Επιπλέον αναφέρεται στην πάγια πλέον πρακτική να μην επιτρέπεται η είσοδος τηλεοπτικών συνεργείων στο ΥΕΘΑ για να μαγνητοσκοπηθούν οι συναντήσεις και οι επαφές του ΥΕΘΑ ,αλλά μόνο αυτό της Κινηματογραφίας Στρατού,η οποία στην συνέχεια μοιράζει το υλικό στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ένα ακόμη σημείο στο οποίο το ρεπορτάζ ασκεί κριτική είναι το γεγονός ότι σε αντίθεση με τους προκατόχους του ,τουλάχιστον από την εποχή Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου και μετά , ο κ.Παναγιωτόπουλος συνοδεύεται στα ταξίδια του από συνεργείο της Κινηματογραφίας Στρατού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το φαίνεσθαι δεν μπορεί να σκεπάζει το είναι
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ