Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΑΣ: ο Καμμένος λέει όχι στο κλείσιμο

03.10.2013 | 19:00
Το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και η συζήτηση που είχαν επικεντρώθηκε στο μέλλον των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, «είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε τον αγώνα σας», ενώ όπως πρόσθεσε, «τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα δεν μπορούν να κλείσουν, δεν μπορούν να πωληθούν».

Μάλιστα, όπως σημείωσε, «η μεθόδευση κλεισίματος του εργοστάσιου και των ΕΑΣ συνολικά, δεν είναι μια πολιτική με τη οποία απλά διαφωνούμε, αλλά αποτελεί εγκληματική πράξη η οποία διώκεται με βάση το σύνταγμα και τους νόμους της ελληνικής πολιτείας και εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταθέσουμε γι' αυτό μηνύσεις». Επιπλέον, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε πως θα φέρει των θέμα των ΕΑΣ στην Βουλή.

Στην συνέχεια, ο Πάνος Καμμένος ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τις παραγωγικές δυνατότητες που έχει το εργοστάσιο του Αιγίου και ξεναγήθηκε στην διαρκή έκθεση που λειτουργεί στο χώρο του εργοστασίου. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης, ο κ. Καμμένος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις υποδομές του εργοστασίου. 

Διαβάστε ακόμη:

ΥΠΕΘΑ προς τρόϊκα: "Τα ΕΑΣ έχουν παραγγελίες 250 εκατομμυρίων"


Η τραγωδία της αμυντικής βιομηχανίας μέσα από δηλώσεις όσων διοίκησαν 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ