Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΑΒ: Παρουσίασε μεταφερόμενο κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου Επιχειρήσεων

01.12.2014 | 22:07
Ένα μεταφερόμενο κέντρο Διοίκησης & Ελέγχου Επιχειρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάλυψη αναγκών διεξαγωγής επιχειρήσεων σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο σε χερσαίες και θαλάσσιες αποστολές, παρουσίασε η ''Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία'' (ΕΑΒ).

Το σύστημα της ΕΑΒ έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρεται στις περιοχές διεξαγωγής επιχειρήσεων, χωρίς την απαίτηση μόνιμης εγκατάστασης και των σχετικών υποδομών, και να υποστηρίζει τη λήψη και επεξεργασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Εχει δε σύμφωνα με τους σχεδιαστές του,ως κύρια πλεονεκτήματα την αυτονομία, την επεκτασιμότητα, την ευκολία μεταφοράς και χρήσης και την προσαρμοστικότητα σε διαφόρων τύπων αποστολές.

Ζωντανή Επίδειξη δυνατοτήτων 

Την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και το σημαντικό έργο της στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας (Safety & Security) η ''Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) Α.Ε., παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Τεχνολογιών Αιχμής στην Επιτήρηση των Συνόρων & την Έρευνα και Διάσωση που πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2014 στο Ηράκλειο Κρήτης. Το συγκεκριμένο δε σύστημα παρουσιάστηκε στην ενότητα των Ζωντανών Επιδείξεων.
Στο εταιρικό περίπτερο της ΕΑΒ, εξειδικευμένα στελέχη της κρατικής εταιρείας είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν αναλυτικά στα ερωτήματα που τέθηκαν για το συγκεκριμένο πρόγραμμά της αλλά και να παρουσιάσουν τις γενικότερες δυνατότητες της ΕΑΒ. 

Επιτήρηση Συνόρων & Έρευνα και Διάσωση (BSSAR)

Το Συνέδριο διοργάνωσε το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με τους Συντονιστές 9 Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτό συμμετείχαν –εκτός από τους εμπλεκόμενους φορείς- Αξιωματούχοι Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ασχολούνται με την Επιτήρηση Συνόρων & την Έρευνα και Διάσωση, ερευνητές, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, στελέχη του ιδιωτικού τομέα και της αγοράς, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των υπηρεσιών επιβολής του Νόμου των xωρών μελών κ.λπ. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ