Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εφαρμογή "γιαλαντζί" της απόφασης του ΣτΕ και εισηγήσεις για "δικαίωση μόνο στα μέλη Ενώσεων"!

07.07.2014 | 00:01
Οι στρατιωτικοί ανέμεναν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας πιστεύοντας ότι η αγωνία και η ταλαιπωρία τους θα τελείωνε εκεί. Μόνο που διαπιστώνουν κάθε μέρα ότι ακριβώς με την ανακοίνωση άρχισε ο …Γολγοθάς των σεναρίων. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην εφαρμόσει τουλάχιστον στο σύνολό της την απόφαση!

Στον κυριακάτικο Τύπο γράφτηκε αυτό που το Onalert έχει γράψει εδώ και μέρες: αναδρομικά σε βάθος χρόνου -μάλλον τριετίας- και επιστροφή των μισθών σε …κάποιο υψηλότερο επίπεδο, όχι όμως στο 2012!

Επιπλέον θα υπολογίσουν λέει -με ποιο τρόπο άραγε- το “κοινωνικό μέρισμα” το οποίο έλαβαν κάποιοι στρατιωτικοί!
Συνεπώς μιλάμε για μια “εφαρμογή της απόφασης…γιαλαντζί”!

Εισηγήσεις παραλογισμού

Το χειρότερο όλων είναι οι διαρροές που γίνονται από την κυβέρνηση και ειδικά από το υπουργείο Οικονομικών. Γιατί επαναλαμβάνουμε ότι όσα γράφονται δεν είναι αποκυήματα δημοσιογραφικής φαντασίας αλλά διαρροές όσων κυκλοφορούν έστω ως εισηγήσεις στους διαδρόμους του υπουργείου Οικονομικών.

Μια απ΄ αυτές που ακούγεται λέει “ότι το δημόσιο θα ικανοποιήσει μόνο τις Ενώσεις που προσέφυγαν. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα ικανοποιηθούν μόνο τα μέλη των Ενώσεων που προσέφυγαν”. 

Είναι σαφές ότι αναζητούν μια “λύση” που θ έχει μανδύα “νομιμότητας” σ΄ ότι αφορά το τυπικό μέρος αλλά καμία νομιμοποίηση στο σύνολο των στελεχών των ΕΔ. Αυτό που δείχνουν για μια ακόμη φορά όσοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων είναι ότι δεν έχουν καταλάβει ούτε στο ελάχιστο την καταστροφή που έχουν φέρει στο χώρο των ΕΔ.


Διαβάστε ακόμη:

Σχέδιο "ξύρισμα" για ΣτΕ: "Αναδρομικά σε βάθος 3ετίας,μισθοί χαμηλότεροι από το 2012"
Η αλήθεια για τον κίνδυνο παραγραφής της απόφασης του ΣτΕ για τους στρατιωτικούς

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ