Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφτιαξε αυτοσχέδιο όπλο απο προϊόντα που πωλούνται στο αεροδρόμιο!

26.11.2013 | 13:53
Ο έλεγχος των επιβατών στα αεροδρόμια ειναι τις περισσότερες φορές εξαιρετικά αυστηρός και ειδικά σε κάποια αεροδρόμια σχεδόν πάντα αναγκάζεσαι να αφήσεις κατι πίσω. Οπότε η λογική λέει οτι τα ίδια τα αεροδρόμια δεν θα έπρεπε να πουλάνε προιόντα που να μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή των επιβατών… Αυτα λέει η λογική, ωστόσο ενα αμερικανός αποφάσισε οτι η λογική δεν εχει πάντα δικαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail ο Εβαν Μπούθ, ειδικός σε θέματα ασφαλείας, κατάφερε να φτάξει ενα όπλο, ΑΦΟΥ, πέρασε τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου και αγοράζοντας προϊόντα που πωλούνται στα αφορολόγητα!


Ο Evan Booth από τη Βόρεια Καρολίνα "κατασκεύασε" ενα όπλο χρησιμοποιώντας ενα σεσουάρ μαλλιών, ενα αντρικό αποσμητικό, ενα κουτάκι Red Bull, ενα λαστΙχάκι, ενα προφυλακτικό, περιοδικά, μπαταρίες λιθιου και ένα μαγνήτη!

Ο Booth, με πτυχίο στα ψηφιακά μέσα, λέει στη Daily Mail πως η ιδέα του ήρθε όταν τα αεροδρόμια εγκατέστησαν body scanners.
Ο Booth σκέφτηκε πως η κατασκευή του όπλου είναι εφικτή όταν συνειδητοποίησε πως τα αεροδρόμια πωλούν μπαταρίες λιθίου. Όταν αναμειγνύεται με το νερό, το λίθιο μπορεί να παράγει ζέστη που με τη σειρά του μπορεί να μετατρέψει ένα αποσμητικό σώματος σε… πυρομαχικό.

Σε συνδυασμό με ένα πιστολάκι μαλλιών και μερικά άλλα πράγματα που διατίθενται στα αεροδρόμια, έχεις φτιάξει ένα όπλο.

Σε μια προσπάθεια να βρει ερευνητικούς πόρους ο νεαρός ενημέρωσε το FBI, τη CIA και διάφορες άλλες υπηρεσίες για τις δραστηριότητές του πριν τις ανεβάσει στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Το πρώτο "εκτυπωμένο τρισδιάστατο" όπλο

ΒΙΝΤΕΟ: Πόλεμος... στο στούντιο - Απίστευτα εφέ πολέμου!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ