Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ: Νέα δέσμευση Καμμένου ότι δεν θα γίνουν μειώσεις

31.07.2016 | 13:53
 Μια ακόμα προσωπική δέσμευση ότι δεν θα γίνουν μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, επαναλαμβάνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για μειώσεις στα μισθολόγια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και υπογραμμίζει ότι υπάρχει προσωπική δέσμευση τόσο του ιδίου όσο και του πρωθυπουργού ότι ανεξαρτήτως των απαιτήσεων των πιστωτών, δεν πρόκειται να γίνουν μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις του προσωπικού.

Αναφερόμενος στα όσα γείνονται στη γειτονική χώρα. ο κ. Καμμένος τονίζει πως τα γεγονότα στην Τουρκία απασχολούν ιδιαίτερα την Ελλάδα, ενώ υπογραμμίζει πως η χώρα μας αποτελεί τον πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που της επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ανάληψη πρωτοβουλιών στο επόμενο διάστημα για την επίλυση του προσφυγικού στην κατεύθυνση επιστροφής των προσφύγων στις εστίες τους.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας μιλά επίσης για τον ρόλο και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται για την Ελλάδα μετά την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία.

Χαρακτηρίζει τη συνταγματική αναθεώρηση ως απαρχή σύναψης ενός νέου συμβολαίου της πολιτικής με τους πολίτες.

Εκφράζει την πεποίθησή του ότι η σταθερότητα και η γεωπολιτική δύναμη της χώρας φέρνουν επενδύσεις ώστε να αναθερμανθεί η οικονομία και πρωτίστως να μειωθεί η ανεργία, ώστε να ελαφρύνει η πίεση προς τον ελληνικό λαό που έχει φθάσει στα όριά της.


ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ: Πλήττονται όλοι οι στρατιωτικοί - Ανάλυση φωτιά!

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΗ Η διαρροή στον Τύπο του σχεδίου του υπουργείου Οικονομικών Ποια η άποψη σας για το φημολογούμενο νέο μισθολόγιο; για τα ειδικά μισθολόγια, είναι φυσικό να έχει φουντώσει τις συζητήσεις και τα σενάρια για επικείμενες αλλαγές. Τι πραγματικά συμβαίνει; Πώς ερμηνεύονται οι ρυθμίσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα; Ο λοχαγός ε.α. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ