Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδικά μισθολόγια: Γιατί Καμμένος - Χουλιαράκης κρύβουν τους κωδικούς για τα ισοδύναμα;

25.06.2016 | 12:00
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Με κωδικούς για την ενεργοποίηση πυρηνικών πυραύλων θα μπορούσαν να μοιάζουν οι κωδικοί που επικαλέστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή, υποσχόμενος ότι θα βρει χρήματα από εξοπλιστικά προγράμματα και θα τα χρησιμοποιήσει ως ισοδύναμα ώστε να μην ισχύσει η τροπολογία που έφερε ως κυβέρνηση στη Βουλή. Φαίνεται να φυλάσσονται ως κρατικό απόρρητο. 

Η υπόθεση μοιάζει να είναι σαν το αυγό του Κολόμβου. Αφού υπάρχουν ισοδύναμα γιατί έπρεπε να περάσει η τροπολογία που παγώνει τις μισθολογικές προαγωγές στα ειδικά μισθολόγια.

Το ερώτημα αυτό παραμένει αναπάντητο από τον -κατά τα λοιπά- λαλίστατο υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Και λέμε λαλίστατο γιατί εκτός από την Βουλή που ανέφερε κάποιους κωδικούς, συνέχισε να επαναλαμβάνει το "λεφτά υπάρχουν" για να μην ισχύει η τροπολογία, χωρίς ωστόσο να δίνει στη δημοσιότητα τους κωδικούς.

Ο πρώην υφυπουργός εθνικής άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, έθεσε το ερώτημα προς αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Καμμένο είναι ο παραλήπτης των κωδικών.

Ζήτησε μάλιστα να συζητηθεί αυτό το σοβαρό θέμα στο Κοινοβούλιο, καταθέτοντας επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.

Τρεις φορές ο κ. Χουλιαράκης αρνήθηκε να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει, καταλύοντας έτσι κάθε έννοια δημοκρατίας στο Κοινοβούλιο.

Δείτε τι είπε σχετικά ο κ. Δαβάκης, την τρίτη φορά που ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ