Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ειδικά Μισθολόγια - ΕΣΠΕΗΠ: Να αποσυρθεί η τροπολογία - ντροπή

21.05.2016 | 16:33
 Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΣΠΕΗΠ) με ανακοίνωσή της εκφράζει την απογοήτευση αλλά κυρίως την οργή των μελών της για την τροπολογία-ντροπή που έφερε εκτάκτως η κυβέρνηση στην Βουλή και οδηγεί στην στοχοποίηση-φτωχοποίηση των Στρατιωτικών μέσω του παγώματος των μισθολογικών ωριμάνσεων-προαγωγών .

Η τροπολογία αυτή έρχεται σε συνέχεια του νομοσχεδίου του Ασφαλιστικού μας που επιφέρει μειώσεις πάνω από 40% στις νέες συντάξεις των Στρατιωτικών.

Η κυβέρνηση αντί να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της για μερική αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων των Στρατιωτικών εφαρμόζοντας την απόφαση του ΣτΕ,το οποίο με απόφαση του ζητεί εκ νέου την αποκατάσταση των μισθών μας , επιβάλλει με την τροπολογία αυτή νέες μεγαλύτερες μειώσεις.

Καλούμε τους βουλευτές όλων των Κομμάτων να καταψηφίσουν την τροπολογία-ντροπή, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό τόσο στο λειτούργημα που επιτελούμε αλλά και στο Σύνταγμα των Ελλήνων.

Η Ένωσή μας θα αγωνιστεί με όλα νόμιμα  μέσα που διαθέτει για να στηρίξει τα δίκαια αιτήματά μας. Καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους και μόνο.

Τίποτε δεν χάθηκε! ..Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και αποφασισμένοι .

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ