Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικόνες σοκ με μετανάστες από την Κω - Βίντεο

19.09.2014 | 00:24
Εικόνες ντροπής στο Λιμεναρχείο της Κω. Οι φωτογραφίες δείχνουν παράνομους μετανάστες να είναι στοιβαγμένοι στον περίβολο του Λιμεναρχείου. Οι λιμενικοί κάνουν ότι μπορούν για να παρέχουν τα στοιχειώδη αλλά ο αριθμός των ανθρώπων αυξάνεται κάθε μέρα και ξεπερνά τις όποιες δυνατότητες υπάρχουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το aegeannews:

"Πλήθος μεταναστών στοιβάζεται σε αντίσκηνο σαν να επρόκειτο για «στρατόπεδο μεταναστών». Ενώ δεν διστάζουν να πλησιάσουν τους τουρίστες, αλλά και κατοίκους, προκειμένου να ζητήσουν διάφορα, από τσιγάρα μέχρι και χρήματα.

Οι μετανάστες κρατούνται προσωρινά εκεί για παράνομη είσοδο στη χώρα, μέχρις ότου η Εισαγγελία Κω ασκήσει ποινική δίωξη. Έπειτα από μαρτυρίες των μεταναστών στην Kostoday, οι περισσότεροι κατάγονται από Συρία και χρειάστηκε μεγάλο διάστημα για να φτάσουν στο νησί μας, ενώ έδωσαν πολλά χρήματα της τάξεως των 2.000 ευρώ.

Είναι γνωστή η ανεξέλεγκτη διάσταση που έχει λάβει η αθρόα είσοδος μεταναστών στο νησί μας το τελευταίο διάστημα και γενικότερα στο Αιγαίο.

Δυστυχώς, η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες είναι εκτός ελέγχου και οι αρμόδιοι θα πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες για το τί μέλλει γενέσθαι και να μη μένουν απλά σε συσκέψεις. Οι συνθήκες επιβάλουν αποφάσεις.. Η εικόνα του νησιού είναι λυπηρή και ντροπιαστική".


Διαβάστε ακόμη:


Επιχείρηση Super Puma μέσα στη νύχτα -ΒΙΝΤΕΟΦυλάκιση 282 χρόνων σε δουλέμπορουςΕλλάδα: Αναμένονται Ορδές Προσφύγων από τη Μέση Ανατολή


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ