Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

'Εκλεισε για τους τουρίστες το συνοριακό πέρασμα προς Βόρεια Κορέα

10.04.2013 | 11:07
Οι κινεζικές αρχές έκλεισαν σήμερα το συνοριακό πέρασμα της πόλης Νταντόνγκ στην βορειοανατολική Κίνα προς τη Βόρεια Κορέα για τους τουρίστες, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των τελωνειακών αρχών της πόλης, ο οποίος τόνισε ωστόσο ότι τα σύνορα παραμένουν ανοιχτά για εμπορικές δραστηριότητες.

"Τα τουριστικά πρακτορεία δεν μπορούν να οργανώσουν ταξίδια εκεί γιατί η βορειοκορεατική κυβέρνηση ζήτησε από τους ξένους να εγκαταλείψουν τη χώρα. Απ' όσο γνωρίζω οι επιχειρηματίες μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα", τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος.

Από την πλευρά της, εκπρόσωπος τουριστικού πρακτορείου στη Νταντόνγκ δήλωσε ότι η απόφαση να κλείσει το πέρασμα της Νταντόνγκ για τους τουρίστες ελήφθη από τη Βόρεια Κορέα.

"Χθες, στις 9 το βράδυ, ελάβαμε μήνυμα από το κινεζικό γραφείο τουρισμού, το οποίο μάς ενημέρωνε ότι εξαιτίας της τεταμένης κατάστασης με την Πιονγκγιάνγκ, τα τουριστικά πρακτορεία της Νταντόνγκ δεν μπορούν να οργανώνουν ταξίδια στη Βόρεια Κορέα", τόνισε η ίδια εκπρόσωπος, η οποία διευκρίνισε ότι το κλείσιμο της Νταντόνγκ για τους τουρίστες ισχύει από σήμερα και για άγνωστο μέχρι στιγμής διάστημα.

"Είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτή είναι απόφαση της Βόρειας Κορέας", τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόρεια Κορέα: Η Κίνα επιθυμεί ειρήνη οχι πόλεμο


Βόρεια Κορέα: Η Ιαπωνία εγκατέστησε Πάτριοτ στην καρδιά του Τόκιο

ΒΙΝΤΕΟ: Στόχος των σκυλιών ο Νοτιοκορεατης ΥΕΘΑ! 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ