Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Ο Κουτσούμπας στον Πειραιά με υποναύαρχο πλάϊ του

17.09.2015 | 17:23
Συνάντηση με εκπροσώπους του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος είχε σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, στον Περισσό.
Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από εκπροσώπους των ομοσπονδιών ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, ΠΟΕΥΠΣ, ΠΟΕΠΛΣ, ΕΑΠΣ και ΠΕΑΛΣ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα από το ΚΚΕ ο κ. Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας του ΚΚΕ και ο κ. Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς.

Οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών εξέθεσαν στον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία τους σχετικά με το ασφαλιστικό τους, τα επικουρικά τους Ταμεία. Ζήτησαν να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ για τις αποδοχές τους. Τόνισαν την ανάγκη ομογενοποίησης του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και την επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούν όλες οι υπηρεσίες που ασχολούνται με το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας ανέπτυξε τη θέση ότι το ΚΚΕ δεν ταυτίζει το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας με τον κατασταλτικό ρόλο που έχουν αυτά τα Σώματα. Ανέδειξε την αναγκαιότητα της διεκδίκησης λύσεων για τα προβλήματα του προσωπικού των Σ.Α. μαζί με το λαό που αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Τόνισε το αναφαίρετο δικαίωμά τους να αναπτύσσουν συνδικαλιστική δράση σε αυτή την κατεύθυνση. Τέλος, δήλωσε τη σταθερή συμπαράσταση του Κόμματος για τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού σε ασφαλιστικό, εργασιακά και άλλα προβλήματα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ