Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Το ΚΚΕ το κόμμα που έδωσε τη μεγαλύτερη σημασία στους στρατιωτικούς;

17.09.2015 | 20:24

Τελικά το κόμμα που έδωσε τη μεγαλύτερη σημασία στους στρατιωτικούς είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να τοποθετήσει τον υποναύαρχο ε.α Γιάννη Ντουνιαδάκη ,επικεφαλής στο ψηφοδέλτιό του στη A΄Πειραιά.

Ο Γιάννης Ντουνιαδάκης μαζί με τον Αντώνη Κακαρά,απόστρατος του ΠΝ και συγγραφέας πια δεν “φοβήθηκαν” ποτέ να κρύψουν τα πολιτικά τους πιστεύω.

Ο Αντώνης Κακακάρας έχοντας το χάρισμα της γραφής εξηγεί τους λόγους που ο ίδιος αλλά και ο συνάδελφός και σύντροφός του Γιάννης Ντουνιαδάκης, στηρίζουν το ΚΚΕ.

Το κείμενό του:


Κατ’ αρχήν κάτι για τους συναδέλφους στρατιωτικούς. Υποστηρίζω το ΚΚΕ (επιπλέον των ακολούθων) γιατί με την επιλογή του Υποναυάρχου Ι. Ντουνιαδάκη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α΄ Πειραιώς, τιμά και τα Μόνιμα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υποστηρίζω όμως το ΚΚΕ, και γιατί εκτός που με καλύπτει συνειδησιακά και ιδεολογικά:

• Το πολεμάνε οι λίγοι με τα τεράστια συμφέροντα και όσοι τους εκπροσωπούν, φανερά, κρυφά, πλάγια, υπόγεια, ύπουλα.

• Δεν νόθευσε την ιστορία του, ιστορία προσφορών και αγώνα, δεν υπέστειλε τους στόχους του, δεν μεταλλάχτηκε υπηρετώντας άλλα συμφέροντα εκτός των εργαζομένων, των αδικούμενων, των κατατρεγμένων, δεν πρόδωσε την εμπιστοσύνη των μελών, των οπαδών και των υποστηρικτών του.

• Τα μέλη και τα στελέχη του αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια, αταλάντευτοι, ασυμπίεστοι, χωρίς τυμπανοκρουσίες και αυτοπροβολές. Για το συμφέρον του τόπου και του λαού (που είναι το ίδιο). Άρα μιλάμε για πατριώτες και το ΚΚΕ είναι Πατριωτικό Κόμμα.

• Γιατί όταν διακηρύσσει πως παλεύει για αλλαγή, την εννοεί ουσιαστική, εκ βάθρων, άρα επαναστατική αλλαγή στη διαχείριση του πλούτου της χώρας, των μέσων παραγωγής, της δύναμης των εργαζομένων. Και δεν παίζει με τις λέξεις και τις έννοιές τους. Δεν σκαμπανεβάζει συνθήματα κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Δεν αλλάζει «ρούχα» επιδιώκοντας να σαγηνέψει και εγκλωβίσει τον απελπισμένο.

• Βλέπω τις οργανώσεις του να συμπαρίστανται και να βοηθάνε ουσιαστικά στην ανάγκη του άνεργου, του ανήμπορου, του θύματος των πολέμων, του πρόσφυγα. Τις βλέπω να παλεύουν για την ειρήνη, κατά των ιμπεριαλιστών και των φονιάδων των λαών.

• Υποστηρίζω το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, γιατί ποτέ μέχρι σήμερα δεν πρόδωσε, ούτε εξαπάτησε. Γιατί είναι το αρχαιότερο Κόμμα, που ούτε για μια στιγμή δεν έλειψε από τους αγώνες για ελευθερία, για δικαιοσύνη, για προκοπή του τόπου. Ενώ κανένα άλλο Κόμμα δεν μπόρεσε να σταθεί περισσότερο από μια γενιά, κανένα άλλο Κόμμα δεν υπηρέτησε ουσιαστικά, πιστά και με αυτοθυσίες, τα συμφέροντα των φτωχών, των αδυνάτων, των εργαζομένων, της Πατρίδας… Κανένα, εκτός του ΚΚΕ.”


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ