Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Εκλογές και Άμυνα III: Γιατί επικρατεί "άκρα του τάφου σιωπή" για την Άμυνα;

14.09.2015 | 20:52
Του Κων. Φράγκου

Οι Έλληνες, ασφαλώς έχετε πλήρη
συναίσθηση ότι η Εθνική σας Κυριαρχία έχει εκπατρισθεί

Φίλιπ Πετίτ

Καθηγητής Παν. PRINCETON
Αυστραλίας

Το δεύτερο μέρος της έρευνάς μου "Εκλογές και Άμυνα" σταμάτησε στο τέλος της φρικτής Πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου του Γ'. Προηγουμένως σας εξέθεσα, αναλυτικά και τεκμηριωμένα, με ντοκουμέντα, την καταστροφική για την Άμυνα πολιτική των Κυβερνήσεων Σημίτη, Καραμανλή Β' και Παπανδρέου Γ' και ιδιαίτερα των ολεθρίων Υπουργών της Άμυνας Τσοχατζόπουλου - Παπαντωνίου - Μεϊμαράκη - Βενιζέλου. Απόλυτα ισοπεδωτικοί, εθνικά υπόλογοι, ιδιαίτερα οι δύο τελευταίοι. Έπρεπε, ήδη, να έχουν λογοδοτήσει. Ο ΓΑΠ παρέδωσε στην Κυβέρνηση Παπαδήμα ένα κράτος χωρίς εθνική κυριαρχία αφού προηγουμένως έκανε ακόμη μία τεράστια αθλιότητα εις βάρος των ΕΔ. Όταν, εντελώς ταπεινωμένος και ανυπόληπτος, καθυβρισθείς στις Κάννες από τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Ν. Σαρκοζί ο οποίος τον απεκάλεσε, χυδαία, con και connard (Ρωτείστε γαλλομαθείς την έννοια αυτών των λέξεων της γαλλικής argo) επιστρέψας για να δικαιολογήσει τις ηλίθιες ενέργειές του, τις απέδωσε σε πραξικόπημα που ετοιμάζονταν εναντίον του από τον Ελληνικό Στρατό με επικεφαλής τον τότε Α/ΓΕΣ Στρατηγό Φρ. Φράγκο!
Έτσι αποστράτευσε τον ανθό των Ελλήνων Ανωτάτων του Σ.Ξ., ξεπάτωσε ολόκληρες τάξεις! Έγκλημα άνευ προηγουμένου αφού, πέραν των καρατομήσεων, παρουσίασε στην Ευρώπη και στο NATO ένα Στράτευμα Δεξιών Πραξικοπηματιών και παραβατών του όρκου τους. Ασυνείδητος ευτελισμός και κατασυκοφάντηση των ΕΔ. Σκέτος αμοραλισμός.

Κυβέρνηση Παπαδήμου

Τη φαιδρή Κυβέρνηση ΓΑΠ διαδέχθηκε η, των εκείνων ρήμασι πειθόμενη "υπηρεσιακή" Παπαδήμα των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ. Ο κ. Παπαδήμος προερχόταν από μια επαγγελματική ομάδα οικονομολόγων που θεωρούσε την αδικία θεσμικό τρόπο λειτουργίας της κοινωνίας . Είναι αυτοί που προωθούνταν σε πολιτικές θέσεις για να προωθήσουν ακριβώς την αντίληψη περί πολιτικής που δικαιώνει τους αμοραλιστές, τους μουτζαχεντίν του χρήματος. Ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος όταν η Goldman έκρυβε το Ελληνικό χρέος, κερδίζοντας εκατοντάδες εκατομμυρίων $. Όχι μόνη… Γι' αυτό, σε συνεργασία με τον τότε φοβερό και απεχθανόμενο τους Αξιωματικών BENI, έκανε ασυνείδητες, αιματηρές περικοπές στους μισθούς τους, καταβαραθρώνοντας το φρόνημά τους. Δεν διέθεσαν, επίσης, ούτε 1 € για τη συντήρηση των υλικών που απαξιώθηκαν. Την ίδια εποχή ο κ. ΕΒ, μη χάνοντας την ευκαιρία, τοποθέτησε ένα αποκλειστικά δικό του πρόσωπο, τον Πτέραρχο ΕΑ κ. Δ. Γεωργιόπουλο στην ΓΔΑΕΕ με 5ετή θητεία(!!).

Ο θίασος των κομμάτων που την απάρτιζαν θεώρησαν ότι η ήδη, διαλυμένη και παραπαίουσα Άμυνα ήταν ένας ακόμη χώρος για εφαρμογή της αισχρής, συνταγής για την πολιτεία, "διανομής της πίτας", για να ικανοποιηθούν όλοι. "ΥΕΘΑ" Τετραμελής γκρουπ με Υπουργό της ΝΔ, αναπληρωτές ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ, Υφυπουργό ΠΑΣΟΚ. Κελαηδήστε, ωραία μου πουλάκια, κελαηδήστε… Μέχρι της πτώσης της Κυβέρνησης δεν είχαν καταφέρει να μοιράσουν αρμοδιότητες αλλά στις τελετές, παρελάσεις, επιθεωρήσεις, ενημερώσεις τα εύρισκαν. Ουδεμία μέριμνα για υλικό και προσωπικό. Άλλη μια στροφή προς τα κάτω του δυναμικού των ΕΔ και της μαχητικότητας παρόλα τα μαύρα μηνύματα που έρχονταν εξ Ανατολών.

Ακολουθεί η πιο σοβαρή, απ' όλες τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, Πικραμένου με υπηρεσιακό ΥΕΘΑ τον "πραξικοπηματία" Στρατηγό Φρ. Φράγκο ο οποίος κατάφερε να αγοράσει τα πρώτα 4.000 βλήματα, από την Ολλανδία, για τα άρματα LEOPARD (κόστος 1,7 δις €) που επί 5ετία οι Ευάγγελοι (Μεϊμαράκης - Βενιζέλος) τα είχαν μόνο για πανηγύρεις και παρελάσεις… άοπλα!

Εποχή Αντωνομπένηδων

Οι Έλληνες όπως αντιμετωπίζουμε την Άμυνα μας, βρισκόμαστε σε συλλογική αναζήτηση της ιστορικής ευθανασίας.
Παν. Κονδύλης (Θεωρία Πολέμου)

Θέλω να είμαι δίκαιος γι αυτό θεωρώ ότι ο ΥΕΘΑ κ. Δ. Αβραμόπουλος επεχείρησε, διστακτικά βήματα, αλλά άφησε άθικτο ο,τι θεωρείτο ως dominio ή ιερή πράξη του BENI. Δεν τόλμησε ν' αναθεωρήσει τον ολέθριο και καταστροφικό νόμο περί προμηθειών του BENI, που ο αλαζών κατασκευαστής τον θεωρούσε ως μεγαλούργημα, και επίσης δεν επιχείρησε να ελέγξει όσα γινόταν στο Στρατόπεδο Φακίνου (ΓΔΑΕΕ) με τα' Αντισταθμιστικά. Ο χώρος θεωρείτο αποκλειστικό φρούριο του BENI. Ο Σαμαράς είχε απαγορεύσει να θίγεται ότι έφερε την σφραγίδα του κ. Αντιπροέδρου. Έτρεμε την οργή του.
Τα προαναφερόμενα, όμως, ήταν ήσσονος σημασίας συγκρινόμενα μ' αυτά που έπρατταν οι Σαμαρικοί εις βάρος του Στρατεύματος. Ο σπουδαίος αυτός Πρωθυπουργός είχε, δια του πραίτορά του κ. Τάκη Μπαλτάκου εγκαταστήσει παρεξουσία στο ΥΕΘΑ ("παράγκα" την είχε ονομάσει, επιτυχώς, ο τ. Α/ΓΕΣ Στρατηγος κ. Ζιαζιάς) που ρύθμιζε προαγωγές, αποστρατείες κ.α. Ακόμη και επιφανών Αρχηγών (Ζιαζιάς, Γκίνης).
Τον κ.Μπαλτάκο πλαισίωναν ανακληθέντες κομματικοί απόστρατοι, μικρού ειδικού βάρους, και τον αγκάλιασε η ανώτατη Στρατιωτική Ηγεσία. Ας μη μιλήσω για τον τότε Υπουργό. Τον έβλεπαν ως το μάτι του Πρωθυπουργού. Σκέτη κατάπτωση, διάβρωση και κατάντια. Οι αξιωματικοί έβραζαν… Παρακράτος στο Στράτευμα!
Ούτε επί 7ετίας συνέβαιναν αυτά…


Ο κ. Αντιπρόεδρος Ε.Β. το ανεχόταν σιωπηρά. Εξ' άλλου ουδέν ενδιαφέρον είχε για το φρόνημα των στελεχών. Έφθασαν σε τέτοιο σημείο εξαχρείωσης που έφτιαχναν ομαδούλα υπό τον κ. ΤΜ και έκαναν την απονομή των ξιφών σε νέους Αξιωματικούς των παραγωγικών Σχολών που έβλεπαν κάποιον κύριο Μπαλτάκο ή κ. Γιάννη Τραγάκη ( τον γνωστό βουλευτή Πειραιά που έχει διορίσει 4 μέλη της οικογένειάς του στη Βουλή) ή ένα ασήμαντο Υφυπουργό που υποκαθιστούσαν, τον άλλο αδιάφορο, Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Θα έπρεπε ο τότε ΓΕΕΘΑ να έχει παραιτηθεί για την κακοποίηση των θεσμών και της παράδοσης.

Οι εξαπατήσεις
Πέραν αυτών, την ίδια εποχή, έστηναν μια μικρή φαρσοκωμωδία για να παραπλανήσουν τους στρατιωτικούς. Προωθούσαν σε Επιτροπή Άμυνας της Βουλής, ένα σύνολο άσχετων βουλευτών, προγράμματα προμηθειών και εκσυγχρονισμών προς έγκριση. MINI εξοπλιστικά τα ονόμαζαν ……. Σε λίγους μήνες είχαν ξεχαστεί και κραυγές και υλικά! Ουδείς, από την Πολιτική Εξουσία, ενδιαφερόταν πλέον για την τύχη τους.
Και για να είμαι συγκεκριμένος δύο τελικές "αποφάσεις" με μακροσκελείς καταλόγους φέρουν ημερομηνίες 09.10.12 και 30.07.14.
Πολύ πρόσφατα ο Βουλευτής ΝΔ, Αρχιπλοίαρχος ΕΑ, κ. ΣΤ. Γκίκας υπέβαλε ερώτηση στο κ. Καμμένο για "τα' απολεσθέντα" προγράμματα. Δεν έλαβε απάντηση. Το πέρας της Κυβέρνησης των Αντωνομπένηδων στο ΥΕΘΑ βρήκε τις ΕΔ στον τελευταίο όροφο του πάτου. Το φρόνημα των στελεχών είχε εξαφανισθεί και η συντήρηση, διαθεσιμότητα των υλικών έγινε αόρατη.
Στους κλάδους των ΕΔ, δεν δινόταν η παραμικρή πίστωση ενώ στο Στρατόπεδο Φακίνου μεγάλοι προμηθευτές εισέπρατταν εκατομμύρια από αμφιλεγόμενα ΑΩ, χωρίς κανείς να τους ελέγχει. Πριν προχωρήσω όμως στην νέα, ένδοξη, εποχή των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ αισθάνομαι την ανάγκη ν' αναφερθώ σ' ένα πραγματικό περιστατικό.

Ένα απρόοπτο περιστατικό


Πεθαμένα κόμματα αδύνατον να παράγουν πολιτικούς.
Χρ. Γιανναράς (Καθ. 20.08.15)

Προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών μου, σας αφηγούμαι το εξής περιστατικό: Ο κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, βουλευτής Μεσσηνίας, είναι ο μοναδικός πολιτικός, άψογος πατριώτης, που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Άμυνας. Υψηλού ήθους και ικανοτήτων. Ασφαλώς, υπάρχουν κι άλλοι.
Ως ΥΕΘΑ επί Καραμανλή του Α΄ είχε προωθήσει φάκελο της αμαρτωλής σύμβασης του Ηλεκτρ. Πολέμου/ΓΕΣ με εντολή να καταγγελθεί η σύμβαση, να επιβληθούν οι ρήτρες, να κληθεί εισαγγελέας κ.λπ.


Ο φάκελος αυτός χάθηκε (!!) στο Γραφείο του τότε ΥΕΘΑ κ. Ε. Μεϊμαράκη. Έκανε φτερά…
Ουδείς έλεγξε τότε τον κ. Μεϊμαράκη…


Ήταν ΥΦΕΘΑ και στην τελευταία Κυβέρνηση των Αντωνομπένηδων. Είχα παλιά γνωρισμία με τον ΥΦΕΘΑ. Μια μέρα, αμέσως μετά από την άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, που έγινε με παρουσία του Πρωθυπουργού κάπου στον Έβρο, τον περασμένο Οκτώβριο και ο εχθρός "κατατροπώθηκε", τον επισκέφτηκα. Τον βρήκα κατεστεναχωρημένο και προβληματισμένο. Μου εξομολογήθηκε ότι τα (3), μοναδικά ραντάρ υψηλής αξίας του Στρατού είναι εκτός ενεργείας (λόγω έλλειψης ανταλλακτικών ή αδιαφορίας), μαχητικά Α/Φ, Ε/Π, φρεγάτες είναι χωρίς ανταλλακτικά και ουδείς δεχόταν να τον ακούσει.. Είχε σκάσει ο άνθρωπος και ετοιμαζόταν να "επιτεθεί". Κάτι κατάφερε, προσωπικά.
Ο "εχθρός", ωστόσο, είχε κατατροπωθεί στον Έβρο και οι Τούρκικες φρεγάτες έκαναν κρουαζιέρα στις Κυκλάδες.

Αυτή ήταν η κατάσταση. Σήμερα είναι τρις χειρότερα. Πέραν αυτών ο όγκος Στρατού είχε συγκεντρωθεί στο μέτωπο Ομόνοιας - Πλ. Συντάγματος Πολ. Μουσείου με τις ακριτικές Μονάδες γυμνές!

Ο κ. Πάνος Καμμένος

Τα μεγαλεία (της Εξουσίας) να φοβάσαι, ω ψυχή.
Κ. Καβάφης (Μάρτιαι Ειδοί)

Η επτάμηνη θητεία του κ. Π. Καμμένου στο ΥΕΘΑ μπορεί, άνευ φόβου και πάθους, να χαρακτηρισθεί ως ακόμη μια χαμένη περίοδος για τις ελληνικές Ε.Δ. αλλά, ταυτόχρονα μια εποχή άκρας θρησκευτικότητας, πατριωτικής έξαρσης και μεγάλων λόγων. Τα τελευταία ήκιστα ωφελούν την μαχητικότητα του Στρατεύματος.
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενθουσιώδεις και παρορμητικός εκ φύσεως όταν αντίκρισε τα φοβερά προβλήματα της Άμυνας απεφάσισε, πριν επιχειρήσει την επίλυσή τους, να τα εξορκίσει με την βοήθεια Αγίων. Προς τούτοις δεν άφησε δοξολογία για δοξολογία, λιτάνευση για λιτάνευση οστών, ευχέλαια για ευχέλαια κ.λπ., κ.λπ. Κινούμενος συνέχεια στα τέσσερα σημεία της Επικράτειας. Έφθασε ακόμη στο σημείο υψίστου λυρισμού θρησκευτικότητας να "εγκρίνει" την αντικατάσταση του εθνοσήμου στους μπερέδες των οπλιτών και στελεχών με την φωτογραφία του Αγίου Προστάτη. Εδώ καράβια χάνονται…

Για τις διπλωματικές εκρήξεις του δε θα ομιλήσω.

Επειδή, όμως ο Πανάγαθος της Ελλάδας δεν επαρκεί για την ύπαρξη φρονήματος των στελεχών ούτε επιχειρεί να βοηθήσει στις φοβερές ελλείψεις υλικών ή την αποκατάσταση της διαθεσιμότητας των μέσων, γεννήθηκε μέγα πρόβλημα που απαιτούσε άμεσες λύσεις που δεν εδόθησαν στο ελάχιστο π.χ. τροπολογία ολέθριου Νόμου Βενιζέλου περί προμηθειών, θητεία Αρχηγών (του την παρέδωσε έτοιμη ο Αβραμόπουλος), αξιοκρατική επιλογή διοικήσεων Οργανισμών (εξαιρώ ΕΑΣ και ΓΔΑΕΕ) κ.α. κ.α. ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ στη Βουλή. Πέραν αυτού, οι αχρείοι δανειστές επέβαλαν περικοπές δαπανών!
Αναφέρθηκε με κραυγές, ορθώτατα, σε ορισμένα σκάνδαλα, παραβιάζοντας, ανοικτές θύρες, αλλά απέφυγε επιμελέστατα να αναφερθεί στους Έλληνες πολιτικούς, συνυπεύθυνους και συνεργάτες των αλλοδαπών ληστών. Απέφυγε επίσης να "βάλει χέρι" στις ώζουσες , πρόσφατες, ύποπτες υποθέσεις Αντισταθμιστικών εποχής Αντωνομπένηδων ιδιαίτερα των ΝΗ - 90 και ΑΠΑΤΣΙ, ΑΡΜΑΤΩΝ. Μόλις τώρα ενδιαφέρθηκε για το κραυγαλέο σκάνδαλο των δύο Υ/Β Βενιζέλου. Τι έγινε η ΕΚ 400 εκ. προκαταβολή;

Είχε βέβαια, την ατυχία να του κολλήσουν ως αναπληρωτή ένα παρακοιμώμενο του Λαφαζάνη.


Συμπέρασμα: Επιδείνωση της μαχητικότητας, περαιτέρω εξασθένιση της αποτροπής. Ακόμη μια χαμένη εποχή για τις ΕΔ. Στον πάτο του πάτου. Ο κ. ΠΚ αδικήσε εαυτόν. Είχε δυνατότητες να κάνει πολλά.


Και κάτι άλλο. Οι Ελληνικές ΕΔ δεν είναι κολλέγιο φανατικών θρησκομανών αλλά Σώμα εύψυχων, θρησκευόμενων κατά βούληση μαχητών.
Τα θρησκευτικά παραληρήματα όταν τα νώτα μας είναι εκτεθειμένα προκαλούν ειρωνικά χαμόγελα ή οργισμένα σχόλια στην πλειοψηφία των στελεχών.
Επεχείρησε αποσυμφόρηση των κέντρων προς όφελος των μονάδων συνόρων.
Επίσης ο κ. ΠΚ μόλις ανέλαβε θέλησε να επιδείξει το μεγαλείο της αλαζονείας και του καισαρισμού του, αποστρατεύοντας, άνευ λόγου, ένα από τους πλέον επιφανείς Αρχηγούς ΓΕΣ, τον Στρατηγό Χρήστο Μανωλά. Μιμήθηκε την "παράγκα" Σαμαρά.

Επιμύθιο


Η Ελλάδα ζει σήμερα την κρισιμότερη για την επιβίωσή της περίοδο. Οι πολιτικές της Ηγεσίας του τόπου έναντι των προβλημάτων της Άμυνας δίνουν , σαφώς, την εντύπωση ότι έχουν αποφασίσει τον αυτοχειριασμό τους!
Ας μην αναζητούμε τον εχθρό σε ξένους παράγοντες. Ο ύπουλος εχθρός είναι η ανικανότητα μας και η επιμονή μας, να επανερχόμαστε στις σαπίλες. "Αυτός που έχει εξαπατηθεί δύο φορές από τους ίδιους ανθρώπους είναι συνεργός της απάτης" είχε πει ο σοφός Φούλερ. Εμείς επιμένουμε να προσδοκούμε σ' αυτούς που πρόδωσαν τον λαό και εγκατέλειψαν την άμυνα.


Αν έχετε προσέξει ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός αναφέρεται σήμερα στην Άμυνα της χώρας. Άκρα του τάφου σιωπή για τα εθνικά μας θέματα από όλους τους Αρχηγούς, επισημαίνει στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ (6-0-15). Ουδείς ομιλεί για την θρασύτητα των Τιράνων για αλλαγές στα θαλάσσια σύνορα, για τις απειλές Γκρουέφσκι στο Σκοπιανό, για τον μέγιστο κίνδυνο να χάσουμε τη Θράκη που έχει καταντήσει φέουδο των Τούρκων, για το Αιγαίο, για το Κυπριακό, για τη φοβερή αδυναμία της αμυντικής δομής. Στόματα κλειστά! Τα ανατολικά σύνορα της χώρας έχουν καταργηθεί μένουν ανεξέλεγκτα.

Η δημοσιονομική κραιπάλη συνεχίζεται. Δεν βάζουν μυαλό… Με την ανάληψη εξουσίας τιγκάρουν τα Υπουργεία με "ημετέρους" αργόσχολους και αργόμισθους. Δεν ξέφυγε από τον ιερό αυτό κανόνα της πώρωσης ούτε το Υπουργείο Άμυνας. Μεγάλα ονόματα της πολιτικής που ζητούν σήμερα να μας σώσουν διώκονται για ύποπτες υποθέσεις στους εξοπλισμούς ή έχουν λάβει σύνταξη αργόμισθου χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στον χώρο εργασίας.
Για τον μέγιστο κίνδυνο που απειλεί την ύπαρξη μας ως Έθνος, την υπογεννητικότητα, δεν ασχολείται κανείς. Από το πρώτο εξάμηνο του 2014, για πρώτη φορά, οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις! Τα 10 εκ. Ελλήνων άρχισαν να λιγοστεύουν. Τον ίδιο χρόνο η Τουρκία με πληθυσμό 71.000.000 αύξησε τον πληθυσμό της κατά 2,6% και προχωρεί. Ο μεγάλος Πρόεδρος των ΗΠΑ Θ. Ρούσβελτ είχε πει "Μια χώρα χωρίς παιδιά έχει μπροστά της ένα μέλλον χωρίς ελπίδα…". Αυτά, βέβαια, ουδόλως απασχολούν τους πολιτικούς μας Ηγέτες, ιδιαίτερα τους παλαιότερους οι οποίοι περί άλλων τυρβάζουν.


Ο πτέραρχος κ. Γιάννης Γιάγκος, Υπηρεσιακός ΥΕΘΑ

Θα τον παρακινούσα ν' αφήσει αυτή την τελευταία εβδομάδα τις ανούσιες επισκέψεις και ενημερώσεις και να συντάξει ένα πλήρες μνημόνιο με την αναλυτική κατάσταση των ΕΔ. Λεπτομέρειες μαζί με πρόταση. Και να το παραδώσει, δια πρωτοκόλλου, στον πολιτικό που θα τον αντικαταστήσεις. Να του πει, ωμά, που βρισκόμαστε. ΑΝ δε το κάνει θα είναι κι αυτός υπόλογος.

ΣΗΜ.1 Μόλις προχθές (09.09) ο ON ALERT έβγαλε στον αέρα μια βόμβα νετρονίου δια χειρός κ. Δημ. Μπακόπουλου. Μια τέλεια ανάλυση του σκανδάλου του Υ/Β. Όλων. Μέχρι τις "παραγγελίες" BENI. Αν τη διαβάσετε θα φρίξετε για τις αρπαχτές, βουτηχτές, ληστείες. Οι Ηγέτες μας είχαν παραδώσει το κράτος στους Αλ Καπόνε της Γερμανίας και του Κόλπου. Σήμερα θέλουν να μας ξανακυβερνήσουν!

2. Το 2008 ένας φάκελος περιέχων το μεγαλειώδες σκάνδαλο του Ηλεκτρονικού Πολέμου (καταγγελία Λαμπρόπουλου) "απωλέσθη" στο Υπουργικό Γραφείο του κ. Μεϊμαράκη. Ο διάδοχος του κ. Ε. Βενιζέλου, όταν του καταγγέλθηκε το γεγονός, ενδιαφέρθηκε να τον βρει; Όχι, δα…


3. Την 01.09.14 το ON ALERT αποκάλυψε ότι ο νόμιμος εκπρόσωπος της μεγάλης Αμερικανικής εταιρείας P-Whitney κ. Σταυρακάκης κατήγγειλε επισήμως απόπειρα εκβιασμού του (200.000 € για διεκπεραιώσεις ΑΩ στο 251 Νοσοκομείο Αεροπορίας) από κάποιο άνθρωπο που παρουσίαζε εαυτόν ως του Υπουργικού Περιβάλλοντος (ονόματι Χατζής), του τότε ΥΕΘΑ κ. Μεϊμαράκη. Τι έγινε αυτή η υπόθεση; Εν τόπω χλοερώ;


4. Καλή καλπη. Και μην ξεχνάμε ότι, όπως είπε ο Αβράμ Νίκολν, με μια σφαίρα σκοτώνεις έναν άνθρωπο, με μια ψήφο το μέλλον των παιδιών σου. Καλή τύχη στην Άμυνα. Να βρεθεί ένας Πρωθυπουργό, ένας Υπουργός να εκσκύψει..

5. Πριν ψηφίσετε μην παραλείψετε να μελετήσετε το άρθρο του Γιάννου Παπαντωνίου (ΝΕΑ 10 Σεπ. 15) με το οποίο δίνει οδηγίες επίλυσης της κρίσης!!! Ο κ. Γιάννος! Διώκεται όμως μετά του κ. Μεϊμαράκη, Τσοχατζόπουλου, Βενιζέλου για άλλη μια φορά…

6. Δεν επιχειρώ να σας δώσω πίνακες διαφοράς δυναμικού με υποτιθέμενο αντίπαλο, θα φρίξετε…


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ