Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκπυρσοκρότησε όπλο Χρυσαυγίτη βουλευτή στο αεροδρόμιο - Πανικός

30.05.2013 | 15:36

Τα όπλα δεν είναι παιχνίδι. Γι΄ αυτό και δεν μπορούν να τα έχουν όλοι και να παριστάνουν τους “πιστολέρο”. Όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αποδεικνύουν ότι οι βουλευτές καλό θα είναι να ασχολύνται με νεροπίστολα!

Τρόμος και πανικός το μεσημέρι της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στην πτήση 510 της Aegean με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Όλα έγιναν στις 14:50 το μεσημέρι, στον τελευταίο έλεγο πριν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Βάσει της συνηθισμένης διαδικασίας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ετοιμαζόταν να παραδώσει το όπλο του στους ανθρώπους της εταιρίας για να μπει σε φάκελο, να σφραγιστεί και να παραδοθεί στον πιλότο. Ο Αντ. Γρέγος θα το έπαιρνε ξανά όταν προσγειωνόταν στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που το άδειαζε όμως, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα σφηνώθηκε στο πάτωμα. Όπως είπε, πίστευε πως το όπλο ήταν άδειο, γιατί προηγουμένως το είχε πάρει από τη Βουλή. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ