Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συρία:Ελεύθερος σκοπευτης εκτέλεσε τετράχρονο κοριτσάκι.VIDEO.

05.09.2012 | 10:23
Περίπου είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους επτά παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα από τους βομβαρδισμούς συνοικιών που ελέγχουν οι αντάρτες στο Χαλέπι, ανακοίνωσε συριακή μη κυβερνητική οργάνωση.

Επτά παιδιά και δύο ενήλικες σκοτώθηκαν στις συνοικίες Μαρζέ και Χανάνο και "πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση", επισήμανε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στο βίντεο του CNN, βλέπουμε ενα κοριτσακι 4 ετών που μόλις χτυπηθηκε απο ενα ελεύθερο σκοπευτή. Το κοριτσάκι λιγο πριν χτυπηθεί απο τα πυρα του σκοπευτη καθόταν στα γόνατα της μητέρας της. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ. 




Επίσης δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη συνοικία Μπουστάν αλ-Μπάσα.

Ο νέος διεθνής μεσολαβητής για τη Συρία Λαχτάρ Μπραχίμι στην πρώτη του ομιλία ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ σκιαγράφησε μια σκοτεινή εικόνα της Συρίας, τονίζοντας πως ο αριθμός των θυμάτων από τις συγκρούσεις "είναι εξωφρενικός" και πως οι ζημιές είναι "καταστροφικές" για τη χώρα.

Ο Μπραχίμι τόνισε πως είναι "απαραίτητη η στήριξη της διεθνούς κοινότητας" που παραμένει διχασμένη για τα μέσα επίλυσης της κρίσης στη Συρία. "Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι εξωφρενικός, οι ζημιές έχουν πάρει διαστάσεις καταστροφής και τα δεινά του λαού είναι τεράστια", είπε χαρακτηριστικά ο Μπραχίμι.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο από την αρχή των συγκρούσεων τον Μάρτιο του 2011 έχουν χάσει τη ζωή τους 26.000 άνθρωποι.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ