Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανοικτό το ενδεχόμενο σύστασης ελεγκτηρίου δαπανών στο Λιμενικό

28.03.2014 | 09:36
Ανοικτό άφησε ο Υπουργός, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, το ενδεχόμενο να στηριχθεί η σύσταση ελεγκτήριου δαπανών στο Λιμενικό Σώμα.

Όπως επεσήμανε εχθές στην επιτροπή της Παραγωγής και Εμπορίου, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο "τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις" ότι είναι και η διάθεση της πολιτικής ηγεσίας, που έχει προσκρούσει, ωστόσο, μέχρι σήμερα, σε όλες τις αντιστάσεις του Υπουργείου Οικονομικών. "Εδώ βλέπω μια ομοθυμία από όλους τους Βουλευτές . Θεωρώ ότι είναι ένα δίκαιο και σωστό αίτημα, το οποίο είμαστε διατεθειμένοι στα πλαίσια κάποιας τροπολογίας που θα κατατεθεί, να το εξετάσουμε" τόνισε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με παρέμβαση του Υπουργού προ τριών μηνών επιλύθηκε το ζήτημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του Λιμενικού, στελέχη του οποίου αδυνατούσαν να έχουν κάλυψη, καθώς είχε καθυστερήσει η ενταλματοποίηση και η απόδοση χρωστούμενων προηγούμενων ετών.

Πλέον ο Υπουργός Ναυτιλίας είναι αποφασισμένος, όπως δήλωσε σχετικά στη Βουλή, να προχωρήσει με τη βοήθεια όλων των κομμάτων στη Σύσταση Ελεγκτήριου Δαπανών, που θα δώσει οριστική λύση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ