Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελικοπτεράτος λαϊκισμός - Με αφορμή την πτήση Α/ΓΕΝ

18.08.2014 | 10:01

Πολύς λόγος και πολλά σχόλια για την μεταφορά του Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη από την Κρήτη στην Τήνο με ελικόπτερο για τις εορταστικές εκδηλώσεις. Για να βάλουμε τα πράγ,ατα στη θέση τους και να μην χάνουμε το μέτρο. Μιλάμε για τον Αρχηγό του ΠΝ. Μπορεί να χρησιμοποιεί τα ελικόπετρα του ΠΝ για υπηρεσιακούς λόγους και οι εορτασμοί στην Τηνο συμπεριλαμβάνοντια σ΄αυτούς.

Όλα τ΄ άλλα είναι απλό λαϊκισμός που παραπεμπει σ΄ άλλες εποχές. Δεν διαπιστώσαμε την ίδια ταραχή όταν υπουργοί που δεν δικαιούνται χρησιμοοποιούσαν ελικόπτερα για να πάνε από το Χολαργό στον Ναύσταθμο. Γιατί άραγε;

Είναι πλέον σαφες ότι συγκεκριμένοι κύκλοι και μάλιστα εντός ΠΝ διαρρέουν αυτές τις απαράδεκτες λαϊκίστικες πληροφοροίες . Οι “ναύαρχοι” που θεωρούν ότι έχουν την στήριξη της Συγγρού έχασαν το μέτρο και πρέπει κάποιος να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Ας σοβαρευτούν λοιπόν όσοι θεωρούν ότι πίσω από τα μικροκομματικά και παραπολιτικά θα γίνουν Αρχηγοί. Και κυρίως ας σοβαρευθούν όσοι έχουν ευεργετηθεί σκανδαλωδώς από το σύστημα και τώρα παριστάνουν τους "επαναστάτεες ποπολάρους'. Έχει και η υποκρισία τα όριά της.

Διαβάστε ακόμη:


Ποια ήταν η ηχηρή απουσία από τις εκδηλώσεις της Τήνου;Ο
Α/ΓΕΝ Αποστολάκης "πληρώνει" τις λάθος επιλογές του που τώρα τον πολεμούνΗ "ξενιτειά" Αβραμόπουλου - Κωσταράκου και τα σενάρια για νέο ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ