Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνικές εταιρείες "μπαίνουν" στη Τουρκία

17.10.2012 | 21:14
''Εισβολή'' ελληνικών εταιρειών στην Τουρκία.

Δεν είναι μόνο ότι λόγω έλλειψης ...σεφτέ κάποιες τουρκικές εταιρίες ένδυσης φεύγουν από την Ελλάδ, υπάρχει και η ...αντίστροφη πορεία:

Δημοσίευμα της Hurriyet με τον τίτλο «Οι ελληνικές εταιρείες έρχονται στην Τουρκία» αναφέρει ότι ελληνικές εξαρτούν τις ελπίδες τους από την Τουρκία λόγω της οικονομικής κρίσης! Η BSB με δύο καταστήματα στην Κωνσταντινούπολη και στην Σμύρνη, μπήκε στην τουρκική αγορά. (Να σημειωθεί ότι BSB, πιστή στον εξαγωγικό της προσανατολισμό, επενδύει τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξή της στις αγορές του εξωτερικού και σήμερα έχει παρουσία σε 12 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία, Μεγ. Βρετανία, Ρωσία, Βουλγαρία, Λίβανο, Κύπρο, Αρμενία, Αλβανία, Αίγυπτος, Μολδαβία).

 Επίσης - γράφει η Χουριέτ -  η Fourlis  που έχει καταστήματα σε πολλά σημεία της Ελλάδας, αγόρασε την Intersport στην Τουρκία. Επίσης - γράφει - τα Νο 1 καταστήματα παιχνιδιών της Ελλάδας Jumbo ετοιμάζονται να μπούν στην τουρκική αγορά.

Οσον αφορά τις τουρκικές εταιρείες  που φεύγουν από Ελλάδα αναφέρονται Inci , Mavi, Machka, και Ipekyol οι οποίες έκλεισαν τα καταστήματά τους στην Ελλάδα και στο “ The Mall” ως τουρκική εταιρεία έμεινε μόνο η Κoton. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ