Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρακτορείο Ανατολή: Αυτό είναι το σκεπτικό για το "όχι" στην αποφυλάκιση των 2

27.03.2018 | 14:41
Τις ισχυρές υποψίες τέλεσης αδικήματος καθώς επίσης την έλλειψη διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας στην Τουρκία φέρεται να επικαλέστηκε ο Τούρκος Γενικός Εισαγγελέας στην απορριπτική απόφαση που εξέδωσε για το αίτημα αποφυλάκισης των δυο στρατιωτικών. Αυτό αναφέρει σε τηλεγράφημα του το Τουρκικό Πρακτορείο Ανατολή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή, στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι το μέτρο προφυλάκισης είναι σε λογικό πλαίσιο αν ληφθεί υπόψη ότι η προβλεπόμενη από τον νόμο ποινή είναι 5ετής φυλάκιση. Ακόμη όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ανδρέας Ρομπόπουλος, στο ίδιο σκεπτικό τονίζεται εμφατικά ότι «η αποφυλάκισή τους με περιοριστικά μέτρα δεν θα είναι επαρκής».

Αίσθηση προκαλεί η υπενθύμιση του ιστορικού της σύλληψης στο τηλεγράφημα του Κρατικού Πρακτορείου Ειδήσεων της Τουρκίας. στην οποία επιμένει στις κατηγορίες με τις οποίες συνελήφθησαν συμπεριλαμβάνεται και η απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπείας καθώς επίσης η παράνομη είσοδος σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.  Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ