Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνική εταιρεία " εξοπλίζει " τον Γερμανικό στρατό

29.05.2013 | 18:07
Με ερμάρια από τις Σέρρες εξοπλίζεται ο Γερμανικός Στρατός, καθώς η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΕ επικράτησε σε σχετικό διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια επίπλων, αξίας 2,5 εκατ. ευρώ.
Η σχετική σύμβαση θα υπογραφεί αύριο, στη Θεσσαλονίκη, από τον πρόεδρο της εταιρείας, Αθανάσιο Παπαπαναγιώτου, παρουσία του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου και του γενικού πρόξενου της Γερμανίας στην Ελλάδα, Βόλφγκανγκ Χέσλερ Ομπερμάγιερ.
'Οπως δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη της εταιρείας, πρόκειται για τον δεύτερο κατά σειρά διαγωνισμό του Γερμανικού Στρατού, που έχει "χτυπήσει" η ΔΡΟΜΕΑΣ. Ο πρώτος αφορούσε την προμήθεια επίπλων 550.000 ευρώ, η παράδοση των οποίων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Κατά την αυριανή εκδήλωση για την υπογραφή της νέας σύμβασης, ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Κελέμης, θα παρουσιάσει στους παρευρισκόμενους τη διαδικτυακή πλατφόρμα “ProGreece”, που αποσκοπεί ακριβώς στη δικτύωση ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων και στην ανάπτυξη των μεταξύ τους συνεργασιών._ 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ