Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εν ενεργεία αστυνομικός στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής

24.02.2014 | 16:08
Προκλητική  χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την ανακοίνωση υποψηφιότητας για την περιφέρεια Κρήτης εν ενεργεία αστυνομικού ως υποψηφίου της ''Χρυσής Αυγής'' σε ναζιστικού τύπου εκδήλωση, όπως αυτή που έλαβε χώρα χθες στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή εν ενεργεία αστυνομικών και πυροσβεστών και με τον βουλευτή της Χ.Α. Αρβανίτη να χαιρετά ναζιστικά.

Η θέση αυτή περιέχεται σε ανακοίνωση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη και του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ όπου επισημαίνεται ακόμα ότι είναι επιτακτική η ''άμεση διερεύνηση πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών''.

<<Η πίστη στη δημοκρατία είναι προαπαιτούμενο για κάθε δημόσιο λειτουργό. Απαιτείται άμεση παρέμβαση των θεσμών όταν διαπιστώνεται η βάναυση προσβολή της δημοκρατίας από δημόσιους λειτουργούς. Η άμεση διερεύνηση πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών είναι επιτακτική ανάγκη καθώς και η ουσιαστική εξουδετέρωση τυχόν ναζιστικών θυλάκων στα σώματα ασφαλείας>> αναφέρεται στην ανακοίνωση.
<< Οι Έλληνες Αστυνομικοί και πυροσβέστες, οι οποίοι δίνουν καθημερινά αγώνα για την εφαρμογή των νόμων, όχι μόνο δεν εκφράζονται από παρόμοιες εκδηλώσεις αλλά γνωρίζουν καλά ότι έτσι υπονομεύεται ο αγώνας τους.
Οι πολίτες, ιδιαίτερα οι πολίτες της Κρήτης που τόσα έχει υποφέρει από το ναζισμό, απαιτούν την άμεση αντίδραση των δημοκρατικών θεσμών σε κάθε μορφή νοσταλγίας του ναζισμού>> καταλήγει η ανακοίνωση.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ