Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα κράτος οπερέτα που το σώζουν οι "αντιπαραγωγικοί" στρατιωτικοί του

24.06.2014 | 00:13
Ένα κράτος που δεν έχει την ικανότητα να εξασφαλίσει στους πολίτες του ούτε τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χρησιμοποιεί τις Ένοπλες Δυνάμεις του για να καλύψει αυτό το απαράδεκτο κενό. Η Πολεμική Αεροπορία καλό θα ήταν να συγκέντρωνε τις αποστολές του τελευταίου μήνα για να διαπιστώσουμε έτσι ενδεικτικά πόσες ανθρώπινες ζωές σώθηκαν.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από έναν ακόμη πλου του ΠΡΟΜΗΘΕΑ, που με την Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα, αυτές τις μέρες παρέχει προληπτική ιατρική των κατοίκων νησιών του Αιγαίου.

Στο ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» επιβαίνει Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα, η οποία αποτελείται από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (όπως Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρούργο, Παιδίατρο, Ακτινολόγο, Ουρολόγο, Γυναικολόγο, Μικροβιολόγο και Οδοντίατρο). Οι ιατροί πήγαν Δονούσα,Κουφονήσια,Ανάφη,Σχοινούσα και Ηρακλειά και θα επισκεφθούν Σίκινο και Φολέγανδρο.

Το παράδοξο του ίδιου αυτού κράτους που δεν εγγυάται ούτε τα αυτονόητα, είναι ότι αυτούς που “σώζουν” τα προσχήματα τους αντιμετωπίζει περίπου ως…βάρος και κάνει ότι μπορεί για να δυσκολέψει την αποστολή που ευχαρίστως εκτελούν σε περίοδο ειρήνης,χωρίς να είναι υποχρεωμένοι. Είναι οι ίδιοι που κάποιοι τους είπαν “αντιπαραγωγικούς”, άλλοι τους παρουσιάζουν ως “προνομιούχους” και κάποιοι τολμούν να τους χαρακτηρίζουν “περιττούς”.

Οι φωτογραφίες από την περιοδεία του ΠΡΟΜΗΘΕΑ.


Διαβάστε ακόμη:


Αποπλέει ξανά ο Προμηθέας με ιατρούς για νησιά του Αιγαίου

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ