Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένας πτέραρχος στα ΕΑΣ. Ο Π.Μανούσος διευθύνων σύμβουλος

01.03.2013 | 18:16
Νέος πρόεδρος στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), μετά την πρόσφατη αλλαγή και του διευθύνοντος συμβούλου, αναλαμβάνει άμεσα ο Παναγιώτης Μανούσος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, «ο κ. Μανούσος, Αντιπτέραρχος ε.α. και Επίτιμος Αρχηγός Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (Α.Τ.Α.), έχει μια εξαιρετική καριέρα στην Πολεμική Αεροπορία, με συνολικά 12 χρόνια διοίκησης σε διάφορα επίπεδα Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας και 7 χρόνια επιτελικά καθήκοντα σε επίπεδο Διευθυντή και Γενικού Διευθυντή. Επίσης, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα άμυνας, εξωτερικών υποθέσεων και πολιτικής αεροπορίας».
Όπως, επίσης, σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, «ο κ. Μανούσος, μαζί με τον κ. Χριστογιάννη, που ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΣ ΑΒΕΕ με την από 21/02/2013 ανακοίνωση, αναλαμβάνουν την επιτέλεση του σημαντικού και δύσκολου έργου της διοίκησης της εταιρείας και με τις γνώσεις και εμπειρίες τους θα συμβάλλουν από κοινού στη διαχείριση των προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει». 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ