Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ένας ρώσος "μαχητής των αιθέρων" κάνει τα αδύνατα να φαίνονται δυνατά - ΒΙΝΤΕΟ

04.01.2018 | 13:54
Ξεχάστε τους σουπερ ελιγμούς που κάνουν τα J-20, F-22 και F-35 γιατί το παρακάτω βίντεο πραγματικά μας κάνει να αναρωτιόμαστε πιο είναι πιο ευέλικτο απ ‘όλα. 
Στο βίντεο το Su- 35, ο μοναδικός “ρώσος μαχητής”, ένα πανίσχυρο μαχητικό, κλέβει την παράσταση με τις φοβερές δυνατότητες που επιδεικνύει και όχι άδικα...

Ποιο είναι το πιο ευέλικτο μαχητικό όμως ανάμεσα στα J-20,F-22 και F-35 είναι πολύ δύσκολο να πούμε. Επίσης το πόσο εφικτό είναι να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους ελιγμοί όπως αυτοί στο παρακάτω βίντεο σε μια αληθινή αερομαχία παραμένει ένα ερώτημα.

Το Su -35 σε κάθε περίπτωση έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί κάποιους πραγματικά ...αδύνατους ελιγμούς, επιδεικνύοντας πόσο εντυπωσιακά μπορεί να χορεύει στους αιθέρες, γεγονός το οποίο μπορείτε να διαπιστώστε και μόνοι σας παρακάτω.

Μπορεί να μην είναι steath (ακόμα και αν ορισμένοι λένε ότι μπορεί να ανιχνεύσει αεροσκάφη τύπου stealth όπως το F-35 σε απόσταση άνω των 90 χιλιομέτρων), ωστόσο δίνει τη δυνατότητα στον πιλότο να έχει πολύ καλή οπτική με τον στόχο σε περίπτωση αερομαχίας….

Το βίντεο το αλιεύσαμε από το youtube και έχει πλάνα και από το 50ο Air - show στο Le Bourget:
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ