Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενιαίο φορέα Ναυπηγικής βιομηχανίας ζητά η ΓΣΕΕ

24.06.2014 | 11:43

Παρέμβαση υπέρ της δημιουργίας ενιαίου φορέα Ναυπηγικής βιομηχανίας κάνει η ΓΣΕΕ που μιλά για κατάρρευση της ναυπηγικής βιομηχανίας .

Οπως ανακοίνωσε η Γενική Συνομοσπονδία "στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο και της ΠΟΕΜ η οποία πραγματοποιεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου, 4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος. Τα δραματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο συγκεκριμένος κλάδος με την ανεργία να βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη και τους απλήρωτους εργαζόμενους, έχουν οδηγήσει στην απόγνωση τους εργάτες στις ναυπηγοεπισκευαστικές βιομηχανίες της χώρας. Η βάναυση καταπάτηση οικονομικών, εργασιακών και θεσμικών δικαιωμάτων, έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχών, με την κυβέρνηση να παρακολουθεί ως απλός θεατής την κατάρρευση της ναυπηγικής βιομηχανίας".

Και συνεχίζει :"Η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους στον κλάδο θα συνεχίσουν τον αγώνα για την δημιουργία ενός ενιαίου φορέα Ναυπηγικής βιομηχανίας που αποτελεί τη λύση για τη διάσωση και την ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας της χώρας, μια βιομηχανία που μπορεί να εκμεταλλευτεί και το στρατηγικό της πλεονέκτημα αλλά και την πείρα και τεχνογνωσία του προσωπικού της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υποβρύχια - Ναυπηγεία: Ένα αιχμηρό άρθρο για το "στημένο" πολιτικό παιχνίδι που παίζεται


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ