Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:"Βοήθα Παναγιά" ,γιατί το "Δόξα τω Θεώ " θ΄αργήσει πολύ. Έρχονται οι περικοπές

16.10.2012 | 00:01

Η φωτογραφία του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου είναι “σημαδιακή”. “Ο Θεός να βάλει το χέρι του” και για τις Ένοπλες Δυνάμεις, στις οποίες το κλίμα είναι εκρηκτικό και δύσκολα μπορεί να υπάρξει εκτόνωση.

Η αναμονή για την επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών μέτρων μοιάζει για τους στρατιωτικούς σαν την αναμονή “ανακοίνωσης θανατικής ποινής”. Και σ΄ ότι αφορά στα οικονομικά τους οι περικοπές που έρχονται είναι δεδομένο ότι οδηγούν σε “οικονομική ασφυξία”.

Το χειρότερο όλων είναι ότι από τα μέσα Σεπτεμβρίου ,αμέσως μετά από τη συγκέντρωση και την πορεία των στρατιωτικών το θέμα των περικοπών στις ΕΔ, έχει “θαφτεί” και κανένας από την κυβέρνηση δεν κάνει τη παραμικρή αναφορά. Αυτό αφορά κυρίως στην ηγεσία του ΥΕΘΑ.

Η σιωπή είναι…εκκωφαντική και το μήνυμα που στέλνει είναι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το θετικότερο σ΄ ότι αφορά στις περικοπές των μισθών στρατιωτικών.

Το ζητούμενο πια είναι αν αυτές θα είναι μεταξύ 6 και 7,5% όπως έχει επί της ουσίας ανακοινωθεί ή αν θα αγγίξουν το 20 με 25% αφού θα συνοδευτούν και από περικοπές οδοιπορικών.

Με αυτά τα δεδομένα η “θεϊκή επίκληση” του Α/ΓΕΕΘΑ είναι λογική. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος πολιτικός στηρίζει ...με 1000 τον Κωσταράκο! Διαβάστε τη δήλωσή του!

Ναύαρχος Δεμέστιχας: "Οικονομία ναι αλλά και εθνική κυριαρχία αδιαπραγμάτευτη"

Η αλήθεια για το "κόψιμο" των οδοιπορικών στους στρατιωτικούς. Η απληστία κάποιων η αιτία

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ