Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έντεκα ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας

29.10.2012 | 09:04
Έντεκα ρουκέτες εκτοξεύθηκαν στη διάρκεια της νύχτας εναντίον του νοτίου Ισραήλ, χωρίς να προκαλέσουν θύματα ή ζημιές, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.
Χθες Κυριακή, επτά ρουκέτες έπεσαν στο ισραηλινό έδαφος κοντά στην πόλη Μπιρσεμπά, μετά την ισραηλινή αεροπορική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε ένα μέλος του ένοπλου σκέλους της Χαμάς, η οποία ελέγχει την Λωρίδα της Γάζας.
Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε δύο επιθέσεις το βράδυ της Κυριακής στην Λωρίδα της Γάζας, χωρίς να προκαλέσει θύματα. Ένα σπίτι καταστράφηκε από τις επιθέσεις, ανακοίνωσαν παλαιστινιακές πηγές.
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το σπίτι αυτό ήταν υπό κατασκευή και βρισκόταν κοντά στον καταυλισμό προσφύγων του αλ Μπουρέιζ.
Επίσης επλήγη περιοχή στα νότια προάστια της Γάζας, ανατολικά του Χαν Γιούνις. Στην περιοχή αυτή πιστεύεται πως υπάρχει κέντρο εκπαίδευσης των μελών της Χαμάς.
Εκπρόσωπος του στρατού επιβεβαίωσε τις επιθέσεις τονίζοντας ότι είχαν στόχο "σημεία από όπου εκτοξεύονται ρουκέτες και προετοιμάζονται τρομοκρατικές δραστηριότητες". Η ίδια πηγή διευκρίνισε πως από τις αρχές Οκτωβρίου 150 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί προς το Ισραήλ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ